Izera. Le ituaiga fou o taavale eletise mai… Polani

Anonim

Ina ua uma le FSO ma Fiat Polski, ua toe maua e Polani se ituaiga taavale. ua ta'ua Izera , o le Electromobility Polani (EMP) ma lana misiona o le gaosia o taavale eletise.

Mo le taimi nei, na ia faʻaalia mai ia i matou e le o se tasi, ae lua faʻataʻitaʻiga - o se SUV ma se hatchback - o lana mamanu sa nafa ma le Italia studio Torino Design, lea ua uma ona galulue ma ituaiga e pei o McLaren ma BMW.

I tulaga faʻapitoa, e itiiti se mea e iloa e uiga i faʻataʻitaʻiga a Izera. E ui lava i lea, le fa'ailoga Polani o lo'o folafola mai le tele o le 400 km ma le taimi mai le 0 i le 100 km/h o le 8s.

Izera Hatchback

Tau taugofie o se folafolaga

I le mulimuli ai i tulagavae o ona tuaa, ua faʻamoemoe foi Izera e faʻatau atu ana faʻataʻitaʻiga i se tau "temokalasi".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo le taimi nei, na o le pau le folafolaga o le tau ole talosaga mo faʻataʻitaʻiga eletise e lua o le a taugofie, e ui lava e leʻi faʻaalia se tau sima.

Izera SUV

Faatasi ai ma le taunuu mai i luga o le maketi mo na o le 2023, i le taimi muamua o ata e lua mai Izera o le a na o le avanoa i Polani, e le o iloa pe (ma o afea) o le a maua ai i isi maketi Europa.

Izera

Ma o oe, e te manaʻo e vaʻai i le Izera o faʻatau atu iinei? E te manatu o le a latou manuia? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

Faitau atili