Amata malulu. Na taofia o ia mo le saoasaoa ma... na ia faafetai atu i leoleo

Anonim

Ina ua mavae ni nai vaiaso talu ai sa matou taʻu atu ia te oe se tagata savali Sipaniolo na iu ina faasalaina ona o le taumafai e lapatai avetaavale i le vavalalata o se mea pueata, o le asō matou te aumaia ia te oe le tala i se avetaavale o le, ina ua uma ona pueina mo le saoasaoa, na filifili e ... faafetai leoleo.

O le mataupu e le masani ai na tupu i le taulaga Farani o Annecy ma faʻasoa i luga o le Twitter e leoleo i le Haute-Savoie itulagi o loʻo i ai lena taulaga. I totonu o le faʻasalalauga faʻasoa e mafai ona vaʻaia se tusi tusilima lea na maua ai se avetaʻavale saosaoa faʻafetai i leoleo mo le faia o lea mea.

A o faitau le tusi, fai mai le avetaavale o le taofia na avea o se "matatala" lea na ia iloa ai le matautia o ia i luga o auala ma o le lamatiaga e le o isi, ae o ia lava, ma faaaoga le avanoa e faatoese atu ai i tagata uma o le auala. sa ia tu’u i se tulaga lamatia i le tele o tausaga ma fai mai ua ia talia le sala tupe na tuuina atu e leoleo ia te ia i le taimi nei.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili