EMEL o le a mafai ona pulea le saoasaoa i Lisbon

Anonim

Seia oo mai i le taimi nei e nafa ma le puleaina o paka i Lisbon, EMEL ua vaaia nei le faʻalauteleina o ana galuega. Mai le taimi nei, e le gata i le mafai ona faʻasalaina ma poloka taʻavale e le lelei ona paka i ona pakaga, e mafai e EMEL ona faʻaaoga sala tupe mo le saoasaoa.

E le o le taimi muamua lea na tuʻuina atu ai e le Fono a le Aai o Lisbon le "avega" o le puleaina o fefaʻatauaiga a Lisbon i kamupani. I se tulaga e te le manatua, na o ni nai masina talu ai, na faʻamaonia ai e le pulega o le municipal le avanoa e tuʻuina atu ai e Carris se faʻaaliga o avetaavale e le saʻo le feoai i luga o le BUS lane pe o loʻo taofi iina.

O le mea moni e mafai e le EMEL ona tuʻuina atu sala tupe mo le saoasaoa i Lisbon ua faʻaopoopoina i le avanoa o le maualuga o le saoasaoa i luga o le 2nd Circular o le a pa'ū mai le 80 km / h i le taimi nei i le 50 km / h, e pei ona faʻasalalau e le faipule mo Mobility i le Lisbon City Fono, Michael Gaspar.

PSP - taofi le gaioiga
E leʻo iloa pe mafai foi e EMEL ona faʻatinoina galuega STOP i totonu o le laumua.

E faapefea ona aoga?

Ina ia mautinoa e mafai e le EMEL ona pulea le saoasaoa i totonu o le laumua, e pei ona faʻatagaina e le tulafono i aso nei, Aperila 1st, faʻatagaina, Lisbon City Council o le a ofoina atu i le kamupani 15 radar feaveaʻi lea o le a ia faia ai ni asiasiga eseese.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I le faʻaopoopoga i radar feaveaʻi, o le a maua foi e le EMEL faʻamatalaga mai faʻamaumauga tumau o le SINCRO fesoʻotaʻiga i le Greater Lisbon area, ona mafai lea ona tuʻuina atu sala tupe i fale o avetaavale. E ui lava i le fua na pasia ia Aperila 1, e le o iloa pe o le a faia e le EMEL galuega STOP pe faʻatapulaʻa i le lafoina o sala tupe i fale o avetaʻavale e ala i meli.

E pei ona silafia e le toatele o outou, o la matou sao lea i le aso o Aperila Fools, o lea, toe foi i le mea moni, taofi lou mafaufau i luga o le auala ma: Manuia le Aso o Aperila Fool!

Faitau atili