Portal das Contraordenações: afai e iai a latou sala tupe, o loʻo i ai iinei

Anonim

O le Portal das Contraordenações na tuʻuina atu i le Aso Tofi nei, Me 7th, i Segurex, le International Salon o loʻo faia i FIL, i Lisbon ma o le a faʻafaigofieina le avanoa i le resitala o sala tupe ma solitulafono tau pulega, tuʻuina i totonu o soʻo se tagatanuu iinei. O le Portal na tuʻuina atu i le taimi o le International Exhibition of Protection and Security (SEGUREX) ma faʻatagaina le sili atu nai lo se faʻatalanoaga faigofie: e mafai nei e tagatanuu ona auina atu pepa e ala i le Portal das Contraordenações tuusaʻo i le ANSR (National Road Safety Authority).

Ina ia maua lau resitala, na o le mulimuli i lenei soʻotaga ma lesitala i luga o le Portal das Contraordenações, o le ae mauaina le upu faʻaoga i le fale, e pei o isi faitotoa i luga ole laiga i le Setete. E mafai fo'i ona latou siiina mai le polokalame i la latou komepiuta ma fa'aoga i le Numera Card a Tagatanu'u ma le code.

I lana tautalaga i le Observer, João Almeida, Failautusi o le Setete mo Pulega Lotoifale na taʻua e faapea "o lenei Portal e avea o se fuataga o le manino agai i le tagatanuu". Ole Portal das Contraordenações ole a mana'omia mo togi laisene aveta'avale.

Matou te faamanatu atu ia te oe e tusa ai ma le talosaga o le a talanoaina i le Fono Aoao a le Malo i le isi lua vaiaso, o avetaʻavale o le ai ai le 12 amataga ma o le resitalaina mama mo se vaitaimi patino e mafai ona tuʻuina atu nisi togi, e oʻo atu i le maualuga o le 15.

Ata: ANSR

Faitau atili