Fa'amolemole sili atu le fa'aaloalo

Anonim

E pei o tamato'a uma e tatau ona i ai so latou igoa ma latou te mana'omia se lesona i le fa'aaloalo. E tele ni vaaiga le manaia ou te manatua le vaai i taavale, e mautinoa foi o outou o loo savavali i luga o le auala, pe o avetaavale po o pasese, ia manatua foi.

A aunoa ma se faʻatonuga o le taua ma i se faʻamalositino faʻapitoa, o le lisi lenei o "superheroes" tatou te vaʻaia i aso uma i luga o auala. E te iloa nisi tagata sili? Faasoa mai ia i matou.

O Seu Super

O fea: so'o se mea o lo'o i ai se moli fe'avea'i.

Na tutu taavale i se moli auala, o le lanu meamata "tatala". E iai lava le aveta'avale e otometi lava ona pi. E mafai ona fa'ae'e e pei o se tagata va'ai, milliseconds a'o le'i mafai e la tatou va'ai ona fa'atino le eseesega i le va o le mumu ma le lanu meamata, vave atu nai lo le malamalama lava ia. O ia o le Super-Honks ma fai mai o ai na vaʻaia e oʻo lava i le na o ia i moli taʻavale ... pu.

2018 Tala o le Tupe a le Malo

le mautu

O fea: i luga o soʻo se auala e tatau ona fai ai faʻaiuga, o lona uiga, uma.

O le le mautonu o se mea ogaoga e mamao mai ia te aʻu e faʻatauvaʻa, aemaise lava pe a mafua ai faʻalavelave. Afai e faʻaalia i le tulaga e le mafai ai ona e filifilia le taumatau poʻo le agavale, e le tatau ona e aveina. Emo i le taumatau, liliu i le taumatau; emo agavale, liliu agavale. E faigofie! Ah! Ma o le “fa emo” e le o lona uiga “e alu se mea”, e lelei?

Le Pule o Mea Uma (le tasi i luga o le auala)

O fea: e tasi lava le auala.

Flashers? "Na o loʻu faʻafefe i fafine o loʻo o i luga o le ala savali", pe aua neʻi tuʻuaʻia aʻu i le machismo, "Ou te faʻafefe i tamaloloa e o i luga o le auala". E iai le ituaiga aveta’avale e tete’e i le fa’aaogaina o fa’ailoga ma suia le itu i so’o se taimi e mana’o ai, e i ai fo’i se ituaiga o fa’alapotopotoga e fa’apotopoto i luga o alatele a le atunu’u e fa’ailoa ai o latou e ana mea uma. A tu'ufa'atasi le Owner Disto Tudo ma le Super Horn, o lo'o ia i tatou le tamato'a toetoe lava a atoatoa.

o le moli o le ava

O fea: i soo se auala. Galuega i le po ma fa'asolosolo i le ao, i so'o se taimi e iloa ai/e mafai ai.

So'o se tasi na manatu o se galuega e oti e sese. O le leoleo o le Moli e mulimuli i le faigamalaga ma pu'eina i matou mai luma po'o tua, i se osofa'iga le leoa ae faifai pea. I tua atu o i matou, na te fa'amaualuga lana moli, fa'atatau i o matou ulu, pe ona o lo'o ia amoina se atopa'u uta po'o se tina-to-tulafono e 'ai le tele o kuki i le nofoa pito i tua. E mafai foi ona oʻo mai i luma ma faʻamalo le maualuga, ina ia mafai ona tatou vaʻai lelei i le auala, ioe. O nisi taimi e mafua ai le faʻaleagaina o faʻamaoniga i le galuega o le faʻamalamalamaina o le lalolagi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

le taupulepule

O fea: i o matou tua, milimita le mamao.

I se fefiloi i le va o se vaaiga tulituliloa "James Bond" ma se faʻasalalauga taugofie mo se faʻailoga sili-kelu, o loʻo faʻapipiʻi le Stalker i o tatou tua e aunoa ma le paʻu, ae faʻafefe e paʻu (o se metotia e naʻo ni nai tagata filifilia , e fai mai e tofia i latou i se fono a tagata popoto lea e i ai i seu sili le upu tonu). E iai i latou e fai mai e alu ese ma le paʻi o le taofi, ae e le fautuaina, ona e mafai ona sese ma tuʻu ai se faʻailoga.

O le Azelha ma le "Faixa" o Meio

O fea: i so'o se auala e sili atu i le lua laina.

E afe ma afe o Potukale na faʻaalia lenei uiga ia i matou, faʻaalia iinei i Razão Automóvel - sa agavaa i se tusiga ma mea uma . Latou te savavali iina, o e ona auala tutotonu. E iai i latou e fai mai latou te tuʻuina atu ni tusi e faʻamaonia ai o latou e ona tonu. E tasi le mea e mautinoa: o latou o se faʻamaʻi o le atunuʻu e faigata ona togafitia.

Le puipui

O fea: i totonu o se laina ta'avale.

E tauina taua o le taua tele i le va o le aia tatau a i latou e mananao e ulufale pe sui auala ma le Puipui, o le na te puipuia le avanoa e ona ia i malosiaga faalelagi. O i latou na matamata i nei ta'aloga e fa'amautinoa e liliu le Puipui e avea ma Fa'asaua pe a uma se taua na faia'ina.

Le Manumalo

O fea: i totonu o se laina taʻavale ma o nisi taimi i paka taʻavale. Le fili sili o le Puipuiga.

O le Conqueror e nofo i se taua faifaipea i le va o avanoa avanoa ma le avanoa e sui ai auala. O le a nofoia lena avanoa, tusa lava pe leai, i le va o lau taavale ma le isi. E fa'aauau pea, e le'i taumateina ma fa'alavelave fa'afuase'i.

E i ai toa i luga o le auala. O i latou ia e saofagā i le saogalemu ma le faʻaaloalo o isi taʻavale uma, faʻataʻitaʻi na o ata tifaga.

O lenei tala fa'asolopito e mafai ona faitau na'o toa ma se lagona malie, mo isi o le a fa'aumatia e ia lava i le 10 sekone.

Faitau atili