Autozombies: Facebook e mafai ona faʻatali ...

Anonim

O le asō i le ala i Sintra na ou tau ai i le lua autozombies i le IC19. Autozombies o se vaega fou o tagata taʻavale, o loʻo faʻaalia i le taumafai e ave taavale ma fefaʻasoaaʻi feʻau i le taimi e tasi. O se faʻamaʻi fou e faʻatasi ma faʻamaʻi ua leva ona iloa: faʻavavevave ma tagata onana. O le a le mea e sili ona ogaoga...

E faigofie lava ona faʻamaonia le maʻi o le autozombie i se tagata taʻavale. Latou te taamilo i luga o le auala i 'tusi', e le amanaiaina mea uma o loʻo siomia ai i latou, e tali atu naʻo le faʻaosofia o le telefoni feaveaʻi ma pu e faʻailoa ma le agalelei i latou i nisi o auala e alu ese ai ma / poʻo faʻalavelave faʻafuaseʻi.

E le o se ma'i fa'afuase'i (e iai se vaifofō...) ae masani lava o le fofo e sau i le faiga o se togafitiga fa'ate'ia: lavea i se laau, lavea i tua o le isi taavale, lavea i se nofoaafi, ma isi. . E i ai autozombies e feoti i le faagasologa o lenei togafitiga, ma latou ave ni tagata taʻavale soifua maloloina ma i latou, lea e sili atu ona faanoanoa.

Tu'u ese fa'atusa, o le tagofiaina o lau telefoni a'o ave ta'avale ose fa'afitauli moni o le soifua maloloina lautele. O se amio e tatau ona le taliaina e i tatou uma - e pei o le ave taavale i lalo o le malosi o le ava malosi, ae le gata i lea ona e tutusa taunuuga.

Aua le avea oe ma se autozombie. A uma, e mafai ona faʻatali le telefoni feaveaʻi. Moni?

Faitau atili