Fa'amaonia. Fa'atofa atu Suzuki Jimny i Europa, ae o le a toe fo'i mai ... o se fa'asalalauga

Anonim

O le tala e faapea o le Suzuki Jimmy o le a taofia le maketiina i Europa i le 2020, na muamua faʻatupuina e Autocar Initia, manaia, o se tasi o maketi e le o iai le fanua laiti uma.

O le a le mafuaaga o lenei faaiuga? CO2 fa'aoso. Ua uma ona matou talanoa iinei e uiga i le mataʻutia 95 g / km, o le averesi CO2 emisi e tatau ona oʻo atu i ai le pisinisi o taavale i Europa i le 2021. Ae o le 2020, 95% o le aofaʻi o faʻatauga a se gaosiga poʻo se vaega e tatau ona oʻo i lena tulaga - Su'e mea uma e uiga i le 95 g/km fa'amoemoe.

Ma o iinei e amata ai faafitauli mo le Suzuki Jimny i Europa. E ui lava o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona faʻataʻitaʻi o loʻo faʻatau atu e le Iapani i Europa, o loʻo faʻapipiʻiina i se tasi o ana afi sili ona tele, o le fa-cylinder in-line, ma le 1500 cm3, atmospheric, ma le 102 hp ma le 130 Nm.

Fa'aopoopo le seti o vaega fa'apitoa o le Jimny mo fa'ata'ita'iga i fafo o le auala, le vaega e susulu ai, fa'atasi ai ma lona fa'atinoga o le aerodynamic ma e leai ni vavega.

Fa'aaogaina ma, o lona uiga, CO2 emissions (WLTP) e maualuga: i le 7.9 l/100 km (manual gearbox) ma le 8.8 l/100 km (automatic gearbox), e fetaui ma CO2 emissions o, faasologa, 178 g/km ma le 198 g/km . Faatusatusa lenei mea i le sili atu le malosi 140 hp 1.4 Boosterjet o le Swift Sport, lea e tuʻuina atu "naʻo" 135 g/km.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na fesiligia e Razão Automóvel Suzuki i Potukale, e faʻamaonia ai le tala fou a Autocar Initia, ma o le tali e mautinoa: o le Suzuki Jimny o le a vaʻaia lona faʻatauvaʻa faʻalavelave i lenei tausaga. Ae ui i lea, o le faʻailoga, o loʻo faʻailoa mai ai o loʻo i ai "tuuga o Jimny o loʻo i ai nei o loʻo faʻatau atu (lea) o le a tufatufa atu seia oʻo i le ogatotonu o le kuata lona lua".

O le faamavaega mautinoa a Jimny i Europa?

Leai, o le mea moni o se “vaai oe mulimuli”. Le Suzuki Jimny o le a toe foʻi i Europa i le kuata mulimuli o le tausaga, ae o se… taʻavale faʻatau , e pei ona faʻamaonia e le faʻailoga. O lona uiga, o lomiga o lo'o i ai nei o le a suia i se fou, ma na'o le lua nofoaga.

Suzuki Jimmy

O taʻavale faʻapisinisi e le puipuia mai le faʻaitiitia o le faʻaitiitia, ae o le aofaʻi e tatau ona latou ausia e ese: e oʻo atu i le 2021, o le averesi CO2 e tatau ona 147 g / km. E faafaigofie ai mo le Suzuki Jimny ona toe foi i Europa i le faaiuga o le tausaga ma toe faaauau le maketiina.

Ma le fa-nofoa fa'ailoga... E toe fo'i mai?

Mo le taimi nei e le mafai ona faʻamaonia, ae fai mai le Autocar India ioe, o le "pasese" Jimny o le a toe foi i Europa i se taimi mulimuli ane. Masalo ma se isi afi, sili atu o loʻo i ai i le emissions, poʻo se evolusione - masalo eletise, faʻatasi ai ma se faiga faʻafefe - mai le taimi nei 1.5.

I le tautala e uiga i le mild-hybrid, ua sauni Suzuki e faʻalauiloa atili ni faʻataʻitaʻiga sili atu o ana faʻataʻitaʻiga, i le taimi nei ma le 48 V system. O nei mea o le a faʻapipiʻiina ma le K14D, le 1.4 Boosterjet engine e faʻamalosia ai le Swift Sport, le Vitara ma le S. -Koluse, folafola le fa'aitiitiga o CO2 fa'aoso e tusa ma le 20%.

Mata e maua e lenei afi se nofoaga i lalo o le pulou o Jimny?

Suzuki Jimmy
Faatasi ai ma le faʻasalalauga faʻapisinisi, o le a le toe avea ma faʻafitauli laʻititi avanoa ato. I le isi itu, galo le ave o le sili atu ma le tasi le pasese...

Ose manuia ae faigata ona vaai

O se mea mataʻutia o le mea lea e mafai ona tatou molia ai le Suzuki Jimny. E o'o lava i le fa'ailoga lava ia na saunia mo le tului na fa'atupuina e lona tama'i laufanua uma. O le manaʻoga na faʻatupuina lisi faʻatali mo le tasi le tausaga i nisi maketi - e le manaʻomia foi ona faʻatali mo se taimi umi mo nisi taʻaloga.

E ui lava i le manuia, e faigata ona vaʻai i se Jimny i luga o le auala: i le 2019, na o le 58 iunite na faʻatau atu i Potukale . E le ona o le leai o se fiafia po o se sailiga; e leai lava ni iunite avanoa e fa'atau. O le falegaosimea o loʻo gaosia ai e leai se gafatia mo ia manaʻoga ma ua faʻamuamua e Suzuki le maketi i totonu o le atunuʻu.

E foliga mai, ma e leai lava se faʻamaoniga, e faʻamalieina le manaʻoga, o loʻo sauni Suzuki e gaosia le Jimny i Initia.

Faitau atili