E itiiti Nissan i Europa? O le fuafuaga fou o le toe fa'aleleia e foliga mai o lo'o ta'u mai ai ioe

Anonim

I le aso 28 o Me, o le a tuʻuina atu ai e Nissan se fuafuaga toe faʻaleleia fou ma faʻaalia se suiga i fuafuaga o le a aʻafia ai lona i ai i le tele o maketi, e pei o le konetineta o Europa.

Mo le taimi nei, o faʻamatalaga lauiloa e sau mai i totonu o faʻamatalaga i Reuters (faʻatasi ai ma le malamalama tuusaʻo o fuafuaga). O se fuafuaga toe faʻaleleia, pe a faʻamaonia, o le a vaʻaia ai le faʻaitiitia o le auai o Nissan i Europa ma faʻamalosia i le US, Saina ma Iapani.

O mafuaʻaga i tua o le toe mafaufauina o le i ai o Nissan i le lalolagi e mafua ona o le vaitaimi o faʻafitauli loloto na feagai ai, e ui lava e leʻi "taofi" e le faʻamaʻi le pisinisi o taavale. O nai tausaga talu ai na sili ona faigata mo le kamupani Iapani, o loʻo tauivi ma faʻafitauli i le tele o luma.

Nissan Micra 2019

I le faaopoopo atu i le faaitiitia o le faatauina atu ma, o lona uiga, o tupe mama, o le pueina o Carlos Ghosn i le faaiuga o le 2018 i luga o tuuaiga o le le lelei tau tupe na luluina ai faavae o le Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance ma fausia ai se taʻitaʻi gaogao i Nissan.

O se gaogao sa na o Makoto Uchida, o le na avea ma Pule Sili i le faaiuga o le 2019, i se taimi puupuu mulimuli ane, ma e peiseai e le lava, e tatau ona feagai ma se faʻamaʻi na (foi) aumaia le atoa. alamanuia tau taavale i lalo o le mamafa maualuga.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava i le tulaga le lelei, e foliga mai ua uma ona faʻamalamalamaina e Nissan le laina autu o se fuafuaga toe faʻaleleia, lea e alu i le faʻafeagai i le faʻalauteleina o le faʻalauteleina na faia i tausaga o Carlos Ghosn. O le upu va'ava'ai mo le fuafuaga fou (mo le isi tolu tausaga), e foliga mai, fa'amanino.

nissan juke
nissan juke

Ua mou atu le tulituliloaina malosi o sea maketi, o se fuafuaga na mafua ai le tele o faʻasalalauga faʻaitiitiga, aemaise lava i le US, faʻaumatia tupe maua ma e oʻo lava i le faʻaleagaina o le faʻailoga. Nai lo lena, o le taulaiga ua vaapiapi nei, taulaʻi atu i maketi autu, toe faʻaleleia o fesoʻotaʻiga ma tufatufa, toe faʻafouina se tulaga matua, ma toe faʻatonuina tau e toe maua ai tupe mama, tupe maua ma tupe mama.

E le na'o se fuafuaga fa'aitiitia tau. O loʻo matou faʻafaigofie galuega, toe faʻamuamua ma toe faʻaleleia a matou pisinisi, toto fatu mo lo matou lumanaʻi.

Faʻamatalaga mai se tasi o punaoa i Reuters

Suia fuafuaga i Europa

I lenei fuafuaga fou toe faʻaleleia, o le a le faʻagaloina Europa, ae e manino lava e le o se tasi o taulaiga. Ua fa'amoemoe Nissan e taula'i taumafaiga i maketi autu e tolu - le Iunaite Setete o Amerika, Saina ma Iapani - lea e sili atu le avanoa mo fa'atau ma tupe maua.

O lenei taulaiga fou o se auala foi e faaitiitia ai le tauvaga ma sui o le Alliance o totoe, o Renault i Europa ma Mitsubishi i Asia i Sautesasae. O le iai o Nissan i Europa ua folafola mai e laʻititi, e taulaʻi tonu i faʻataʻitaʻiga autu e lua, o le Nissan Juke ma Nissan Qashqai, o ana faʻataʻitaʻiga sili ona manuia i le konetineta o Europa.

O le taʻiala mo Europa, faʻatasi ai ma se faʻatapulaʻaina ma faʻatatau i le vaʻaia, e tutusa lava ma le kamupani Iapani o loʻo "faʻatulagaina" mo isi maketi, e pei o Pasila, Mekisiko, Initia, Initonesia, Malaysia, Aferika i Saute, Rusia ma Sasaʻe Tutotonu. Ioe, faʻatasi ai ma isi faʻataʻitaʻiga e sili atu ona faʻafetaui i nei maketi taʻitasi.

Nissan GT-R

O le a le uiga o lenei mea mo le tulaga Europa a Nissan i tausaga a sau? Ia amata le taumatematega...

I le amanaia o le taulaʻi i luga o felauaiga, o le Juke ma Qashqai (tupulaga fou i le 2021) e faʻamaonia. Ae o isi faʻataʻitaʻiga e mafai ona mou atu i le vaeluagalemu.

Faatasi ai ma i latou, o le Nissan Micra, na atiina ae ma Europa i le mafaufau ma gaosia i Farani, o le mea lea e foliga mai e sili ona lamatia o le leai o se sui. O le X-Trail fou, talu ai nei "na maua" i se vaalele o ata, e tusa ai ma nei atinaʻe fou, atonu foi e le oʻo atu i le "Old Continent".

O loʻo i ai pea masalosaloga e uiga i le tumau poʻo le faʻalauiloaina o isi faʻataʻitaʻiga. O le a le taunuuga mo le Nissan Leaf? Mata o le Arya, le eletise eletise fou, e oʻo atu i Europa? Ma o le sui ua maeʻa faʻamaonia i le 370Z, o le a oʻo mai ia i matou? Ma le GT-R "monster"? E oo lava i le pikiapu o le Navara e foliga mai o loo i lalo o le taufaamatau o le alu ese mai le maketi a Europa.

I le aso 28 o Me, e mautinoa o le a sili atu le mautinoa.

Punaoa: Reuters, L'Automobile Magazine.

Faitau atili