Jaguar XE SV Project 8 seti faamaumauga i Laguna Seca (w/ vitiō)

Anonim

Ina ua matou faʻataʻitaʻiina ia vaega e lua o le Jaguar XE SV Project 8 faʻapitoa i le Circuit de Portimão, sa leai so matou masalosalo: o se seoli o se masini. E manatua ai le su'ega mata'utia a Guilherme Costa, i luga o le auala ma le taamilosaga, i le uili o lenei talosaga a Peretania.

Jaguar ua faipaaga ma a matou paaga i le Motor Trend e taumafai e talepe faamaumauga mo le saloon sili ona vave i le Laguna Seca Circuit. I le uili o le avetaʻavale Randy Pobst, o le i le 2015 ua uma ona talepeina le taʻavale o le Cadillac CTS-V.

O le Jaguar XE SV Project 8 na mafai ona pasia le tini i le 1: 39.65, i le toeitiiti atoa le lua e itiiti ifo nai lo le Cadillac CTS-V (1: 38.52), o le tagata e umia faamaumauga muamua. Faatasi ai ma lenei taimi faamaumauga, o le talosaga a Jaguar o le vave i Laguna Seca nai lo fa'ata'ita'iga pei ole BMW M5 fou, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio po'o Mercedes-AMG C63 S.

Manatua iinei le taimi mataʻina lea na faʻafeiloaʻi ai e Guilherme le pailate e suitulaga i le tautau, i le sili atu i le 260 km/h i le Portimão Circuit. O se ali'i Alentejo ma lana pusa fao?

numera o le manu fe'ai

Faʻatapulaʻa i le 300 iunite, o le Jaguar XE SV Project 8 o loʻo i ai se afi 5.0 lita V8 faʻapipiʻiina i le volumetric compressor, e mafai ona atiaʻe le 600 hp o le mana ma le 700 Nm o le maualuga maualuga. Faʻafetai i le faʻaogaina o le uili uma ma le valu-speed gearbox, e oʻo atu i le 0-100 km / h i le na o le 3.7s ma sili atu i le 320 km / h o le saoasaoa maualuga.

Faamauina le vitio i Laguna Seca

O la matou vitio i tua o le uili o le Jaguar XE SV Project 8

Faitau atili