O aai ia e 10 sili ona tumutumu i le lalolagi

Anonim

O 'a'ai pito sili ona fa'atosina i luga o le paneta, fa'amaumauga na tu'uina mai e INRIX, e ala i lana Global Traffic Scorecard 2016, vali se fa'aaliga popole. I totonu o aai e 1064 na iloiloina i atunuu e 38, o loo i ai se faafitauli i le lalolagi atoa. O se faʻafitauli e leʻo fou, ae o le a faʻaauau pea ma e sili atu ona leaga i le lumanaʻi. E silia ma le afa o le faitau aofaʻi o le lalolagi o loʻo nonofo i taulaga, lea o loʻo faʻatupulaia i taimi uma, ma o nisi e silia ma le 10 miliona tagata.

O le laulau o lo'o i lalo o lo'o fa'aalia ai le averesi o le taimi na leiloa i le va'aiga o feoaiga, fa'apea fo'i ma le so'otaga i le va o le ta'avale i le va o ta'avale ma le aofa'i o le taimi o le ta'avale.

Le 10 pito sili ona tumutumu i luga o le paneta

Fa'avasegaga A'ai Matua Itula i fetauaiga Taimi ta'avale i fe'avea'i
#1 Los Angeles ISA 104.1 13%
#lua Moscow Lusia 91.4 25%
#3 Niu Ioka ISA 89.4 13%
#4 San Francisco ISA 82.6 13%
#5 Bogota Colombia 79.8 32%
#6 São Paulo Brazil 77.2 21%
#7 Lonetona Peletania 73.4 13%
#8 Magnitogorsk Lusia 71.1 42%
#9 Atlanta ISA 70.8 10%
#10 Pale Falani 65.3 11%
O le US e tu i fafo i le le lelei e ala i le puleaina e tuʻu ai aai e fa i le Top 10. E lua aai a Rusia, faatasi ai ma Moscow o le lona lua pito sili ona tumutumu i luga o le paneta ma le muamua i le tulaga Europa.

Ma'imau taimi ma suauu

Los Angeles, ISA, e taʻitaʻia se laulau e le manaʻomia, lea e leiloa e avetaʻavale le tusa ma le 104 itula i le tausaga i le pisi o taavale - e tutusa ma le sili atu ma le fa aso. E pei ona e faʻamoemoeina, o nei faʻaumatiaga uma o le taimi ma, aua neʻi galo, o le suauu e sau i se tau. I le tulaga o Los Angeles o nei aofaiga e tusa ma le 8.4 piliona euros i le tausaga, lea e tutusa ma le 2078 euros mo le avetaavale.

Portugal. O a aai e sili ona tumutumu?

Ole tasi lea o mataupu tatou te le manatu ai e fa'alalo ifo ile ta'ita'i. Mai le 1064 aai na iloiloina, o le uluai aai Potukale na tulaʻi mai o Porto, lea o loʻo i le 228th tulaga - i le 2015 sa i le 264th. I se isi faaupuga, o loʻo faʻateleina le faʻalavelave. I le averesi, o le avetaʻavale i Porto e faʻaumatia le sili atu ma le tasi le aso i le tausaga i feʻaveaʻi taʻavale, e tusa ma le 25.7 itula.

Lisbon o le lona lua pito sili ona to'atele Potukale aai. E pei o Porto, o loʻo faʻaauau pea ona siʻitia le maualuga o le faʻalavelave, ma sili atu le taua nai lo Invicta. O le tausaga na tea nei, sa i ai le laumua o le atunuu i le tulaga 337 ma o le tausaga nei na siitia i le 261st. I Lisbon, i le averesi, 24.2 itula o loʻo faʻaumatia i le vaʻaia o taavale.

O Porto ma Lisbon e tulaga ese mai isi taulaga Potukale. O le lona tolu pito sili ona tumutumu o le taulaga o Braga, ae e mamao mai le isi lua. O Braga o loʻo i le tulaga numera 964 ma le 6.2 itula o le taimi na faʻaumatia i le pisi o taavale.

Mai aai i atunuu

E ui lava o le US o le atunuʻu e sili ona toʻilalo i totonu o le Top 10, ae o le aotelega e le o se atunuʻu sili ona faʻalavelave. O le "mamalu" o lenei taui e a Thailand, faatasi ai ma le averesi o le 61 itula na leiloa i taavale afi i le itula faanatinati. O le US o lo'o i le tulaga 4 ex aequo ma Rusia, ma le 42 itula. Potukale e sili atu i tua, ex aequo ma Tenimaka ma Slovenia i le tulaga 34, ma le 17 itula.

Faitau atili