Potukale o se tasi o atunuu Europa e itiiti le taimi e faʻaumatia i femalagaiga

Anonim

O faʻaiuga e mai INRIX, faufautua faʻavaomalo o auaunaga faʻapitoa mo felauaiga, i lana Annual Traffic Report 2015 (2015 Traffic Scorecard). Ose fa'ailoga fa'ava-o-malo mo le fuaina o le alualu i luma o femalagaiga i le taulaga.

Na iloiloina e le lipoti le tumutumu o taulaga i atunuu e 13 Europa ma aai e 96 i le 2015. O loo tulaga 12 Potukale i le tulaga o atunuu pito sili ona tumutumu i Europa, e taitaia e Peleseuma, lea na leiloloa ai avetaavale i le averesi o le 44 itula i le pisi o taavale.

I Potukale, o avetaavale taʻitasi e faʻaalu naʻo le 6 itula i feoaiga. E sili atu i Hanikeri, lea e faʻaalu ai e avetaʻavale taʻitasi naʻo le 4 itula i laina taʻavale. I le fa'avasegaga mo 'a'ai, o Lonetona (Egelani) o lo'o fa'aalia i le tulaga muamua ma le 101 itula, sosoo ai ma Stuttgart (Siamani) ma le 73 itula ma Antwerp (Belgium) ma le 71 itula. Le aai o Lisbon e le o taʻua foi i lenei faʻavasegaga.

INRIX 2015 PORTUGAL
Fa'ai'uga o lenei su'esu'ega

INRIX 2015 Traffic Scorecard su'esu'e ma fa'atusatusa le tulaga o fe'avea'i fe'avea'i i totonu ole 100 nofoaga tetele i le lalolagi.

O lo'o fa'ailoa mai i le ripoti, o 'a'ai e sili ona a'afia i femalaga'iga i totonu o le taulaga, o 'a'ai ia ua sili atu le fa'atupulaia o le tamaoaiga. O le si'itia o le faitau aofa'i o tagata, o le maualuga o tagata faigaluega ma le fa'aitiitia o tau o le suau'u, o mafua'aga autu ia mo le fa'ateleina o feoaiga i le va o le 2014 ma le 2015.

I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina e le INRIX le silia ma le 275 miliona taʻavale, telefoni feaveaʻi ma isi masini e aoina ai faʻamatalaga o loʻo i totonu o nei lipoti. Avanoa le su'esu'ega atoa ile so'oga lea.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili