Mazda laina "ofu" e faamanatu ai le 100 tausaga

Anonim

E pei ona silafia, o le tausaga lenei o le selau tausaga o Mazda. Mo lena mafuaʻaga, na maua ai e le Mazda se faʻamatalaga faʻapitoa e taʻua o le "100th Anniversary", faʻaosofia e le faʻataʻitaʻiga muamua i le talafaasolopito o le ituaiga, le R360 Coupe.

O le autu autu o lenei faʻasologa faʻapitoa o le tuʻuina atu lea o se vali lanu i fafo i le paʻepaʻe ma le burgundy, o se tuʻufaʻatasiga na faʻaaogaina e le R360 Coupe ina ua faʻalauiloaina i le 1960.

I le faaopoopo atu i lenei lanu lanu, o lenei faasologa faʻapitoa o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e pei o:

  • “100th Anniversary” fa'ailoga ua su'i i luga o fa'auluulu;
  • Kapeta ma le logo "100 Tausaga - 1920-2020";
  • E ufiufi le fola i le kapeta burgundy;
  • Pulea autu ma fa'ailoga "100th Anniversary" fa'ailoga ma mea fa'apitoa;
  • O pulou o le uili o loʻo iai le faʻailoga "100th Anniversary";
  • "100 Tausaga - 1920-2020" logo i le itu o le tino;
  • Lanu fafo "Penina Paʻepaʻe".
Mazda MX-5

O afea e taunuu ai le faasologa faapitoa o le “100th Anniversary”?

I Iapani, o le faʻasologa faʻamanatuga faʻapitoa o loʻo faʻatau atu i aso nei ma o loʻo avanoa i faʻataʻitaʻiga uma i le Mazda range.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I Europa, o le taunuu mai o loʻo faʻatulagaina mo le isi autumn. E le pei o Iapani, i Potukale e le o faʻataʻitaʻiga uma i le laina Mazda o le a maua i lenei faʻasologa faʻapitoa.

Mazda MX-5

O lea la, o le faʻasologa faʻapitoa "100th Anniversary" o le a maua ile Mazda CX-30, Mazda Mazda3 ma Mazda MX-5. O i latou uma e mafai ona faʻatauina e ala i le faʻatonuga e ala i le upega tafaʻilagi faʻatau oloa Iapani.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili