Kia Sportage. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamoemoeina le Europa o le SUV Korea i Saute

Anonim

Mo le taimi muamua talu ona tatalaina i le 28 tausaga talu ai, o le Kia Sportage o le a faʻaalia ai se faʻaaliga ua mamanuina ma faʻapitoa mo Europa.

E ui o le faʻataʻitaʻiga e faʻatatau i le isi vaega o le lalolagi - na faʻaalia ia Iuni talu ai - ua matua faʻatupulaia, o le European Sportage ua vaʻaia lona tuputupu aʻe ua sili atu ona fuaina, o mea uma ia sili atu ona "faʻaoga" ma faʻatauvaʻa e pei o le Nissan Qashqai fou ma ia fetaui lelei ma le tofo a Europa. .

Faʻatulagaina mo faʻaaliga i le aso 1 o Setema, ua tuʻuina atu nei e le South Korea SUV ia lava e faʻamoemoeina e ala i se faasologa o ata aloaia e mafai ai ona tatou malamalama atili i mea o le a suia pe a faʻatusatusa i le Sportage ua uma ona tatou iloa.

Kia Sportage Europa

puupuu ma ta'aloga

Faatasi ai ma le tele o mea o loʻo i ai nai lo le Sportages o le a faʻatau atu i fafo atu o Europa, o le "European" Kia Sportage e foliga mai e tutusa lelei ma mea ua uma ona faʻaalia i luga o le pou B, faʻaaogaina le gagana fou a le Kia, e taʻua o "Faʻasagaga. Tuufaatasi ”.

E pei ona mafai ona tatou vaʻaia i le ata ma le ata o loʻo i lalo, o le pito i luma o loʻo pulea nei e se ituaiga "mask" toetoe lava o uliuli uma e faʻalautele le lautele atoa o le taʻavale. O le mea lea e tu'ufa'atasia ai le fa'alava ma moli (LED Matrix), fa'atasi ai ma nei elemene e lua o lo'o tu'u'ese'eseina e moli fa'aola le ao fa'a-a'i fa'afuase'i lea e fa'apipi'i fa'atusa e pei o le boomerang ma fa'alautele atu i le pulou.

Kia Sportage
Na amata Kia i le faʻaalia o le Sportage fou i lona umi umi, faʻatatau i maketi e le o Europa.

O loʻo faʻamoemoeina foi e ata tusi o le taualuga uliuli, muamua mo le faʻataʻitaʻiga, lea e fesoasoani e faʻamaonia ai le taʻaloga taʻaloga o le Europa, o se faʻamatalaga lea o le a tele le sao o le faʻataʻitaʻiga i tua.

I le tautala i tua, o le mea lea, e masani lava, o le tele o eseesega i le Sportage ua uma ona faʻaalia e faʻapitoa, e le gata ina puupuu, ae sili atu le malosi i lona mamanu. O fa'ailoga pito i tua o le LED e foliga tutusa ma mea ua uma ona tatou va'ai i ai, ae o lea e sili atu le ma'ai.

O le vaega pito i lalo o le bumper o loʻo faʻaalia foi i le lanu tutusa e pei o le tino - i le isi Sportage e lanu efuefu -, faʻaitiitia ma faʻamalo manino atili le lautele o le lanu uliuli na matou vaʻaia i lona "uso".

Kia Sportage Europa

O afea e taunuu ai?

I le taunuu mai i Europa faʻatau oloa fuafuaina mo lenei tausaga, o le Kia Sportage fou ua faʻatulagaina e faʻalauiloa i Potukale i le kuata muamua o le 2022.

Mo le taimi nei, e leʻi tuʻuina atu e le South Korean brand ni faʻamatalaga e uiga i afi e tatau ona faʻaogaina.

Faitau atili