Ma na tupu... Ford GT malepe 300 mph i le tasi maila

Anonim

I le taimi o le 300 mph (482 km/h) o le faʻalavelave lea e manaʻo tagata uma e taia i se taavale gaosiga, ma le tele o tauva mo lena igoa - Koenigsegg Jesko, Hennessey Venom F5 ma SSC Tuatara - a Ford GT uluai augatupulaga, saunia lelei ma faʻamatalaina e M2K Motorsports, na faia i le faaiuga o le vaiaso i se isi lomiga o Texas Mile.

O lenei Ford GT mai le M2K Motorsports e le o se mea fou i itulau o le Ledger Automobile. I le lua tausaga talu ai sa matou lipotia tonu ai se faamaumauga fou na ia ausia, ina ua ia oo atu i le 293.6 mph (472.5 km/h) i se mamao e tasi le maila, po o le 1.6 km, o se faamaumauga na ia umia seia oo i le… o le faaiuga o le vaiaso.

I le lomiga o lenei tausaga, na toe foʻi mai ai le M2K Motorsports Ford GT ma manumalo i lana lava faamaumauga i le 18 km/h mataʻina, avea ma taavale muamua na talepe le 300 mph pa , oo atu i se faamaumauga fou o le lalolagi.

O le saoasaoa maualuga na ausia e ia i le na o le 1600 m na faʻamauina i le 300.4 maila ile maila, po o le 483.4 km/h , o se galuega ofoofogia i tulaga uma. Ole saoasaoa na fuaina ile vaeluagalemu (1/4 maila ma le 1/2 maila) e le itiiti ifo le manaia - na oʻo i le 280.8 km / h i le 400 m muamua ma le 386.2 km / h i le 800 m!

E pei ona mafai ona e mafaufauina o lenei Ford GT e le o se tulaga masani e ausia ai ia gafatia faʻavavevave. O loʻo faʻatumauina pea le 5.4 V8 Supercharged, lea na muamua faʻatupe le 550 hp, o loʻo faʻatatauina o loʻo faʻatauina pe a ma le 2500 hp ... i luga o uili (!) . Peita'i, e na'o uili pito i tua o lo'o tumau pea le ta'avale ma o lo'o fa'aauau pea le fa'aogaina o le atigipusa, e pei o se tulaga masani.

Tumau i le vitio faʻamaumau - sa i ai se taumafaiga muamua lea na latou maua ai le 299.2 mph, ua uma ona faʻamaumau, ae i le taumafaiga lona lua, mulimuli ane, 300 mph na ausia.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili