Su'ega ta'avale. O loʻo oʻo mai tulafono sili atu

Anonim

O le faaiuga e maua mai i iloiloga n.º 723/2020 a le Komiti Faatino o Faatonu o le IMT ma o lona uiga mai ia Novema 1st, o tulafono mo asiasiga o taavale o le a faʻamalosia.

E tusa ai ma se faʻamatalaga na tuʻuina mai e le IMT, "ua suia le faʻavasegaina faʻavae o le le atoatoa i asiasiga faʻapitoa o taʻavale" ma faʻamoemoe e faʻafetaui le faʻatonuga 2014/45/EU, lea e faʻamoemoe e faʻafetaui siaki na faia i totonu o Europa. pe fa'afefea ona fa'atatau le tulaga o le fa'aletonu i fa'afitauli o lo'o maua.

O lea la, e tusa ai ma le IMT, o le a mafai ona "amanaʻia le tasi o asiasiga na faia i atunuu eseese".

Ae o a suiga?

I le amataga, e lua ituaiga o mana'oga fa'apitoa na fa'alauiloa mai. O le tasi e faasino i le suia o le numera o kilomita i le va o asiasiga ma le isi e faʻatatau i le faʻatonutonuina o galuega toe faʻafoʻi e fesoʻotaʻi ma le saogalemu poʻo le puipuiga o le siosiomaga (faʻataʻitaʻiga, faʻamaonia pe o le faʻataʻitaʻiga na taulaʻi i lenei toe manatua).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ia mafai ona e malamalama atili i nei ituaiga fou e lua o le le atoatoa, matou te tuʻuina oe iinei le mea o loʻo fai mai ai le IMT:

  • Puleaina o le suia o le numera o kilomita i le va o asiasiga ina ia puipuia ai soʻo se taufaasese i le faʻaogaina o odometers i gaioiga o fefaʻatauaiga o taavale. O lona uiga, o lenei faʻamatalaga o le a faʻamauina i luga o le pepa suʻesuʻe, lea o le a tumau faʻamatalaga faʻamalosia i isi asiasiga mulimuli ane.
  • Puleaina o galuega toe fa'afo'i mana'omia pe a a'afia ai fa'afitauli ma itu tau le puipuiga o le si'osi'omaga.

Ae mo suiga o totoe, matou te tuʻuina atu ia te oe le lisi iinei:

  • Tu'ufa'atasiga o fa'aletonu uma ua maua, fa'amatala au'ili'ili o latou fa'auiga ina ia fa'atusaina i le va o asiasiga e faia e tagata asiasi eseese ma ia fa'afaigofie ona malamalama i latou e ona ta'avale ua asiasia;
  • Fa'aofiina o fa'apipi'i fa'apitoa mo fa'aletonu e feso'ota'i ma ta'avale hybrid ma eletise;
  • Fa'ailoaina o fa'aletonu fa'apitoa o ta'avale mo le felauaiga o tamaiti ma le felauaiga o tagata le atoatoa;
  • Faʻailoaina o faʻaletonu e fesoʻotaʻi ma le EPS (Electronic Power Steering), EBS (Electronic Braking System) ma le ESC (Electronic Stability Control) faiga;
  • Fa'amatalaga o tau maualuga opacity fou e tusa ai ma le Fa'atonuga.

Afai o nei suiga o le a faʻaliliuina i se numera sili atu o taʻitaʻia i asiasiga taʻavale, naʻo le taimi e iloa ai. Ae ui i lea, e foliga mai o le a latou fesoasoani i le lauiloa mileage tampering scams.

Ae o oe, o le a sou manatu i nei faiga fou? Tuu mai ia i matou lou manatu i faʻamatalaga.

Faitau atili