O le Ford Focus SW ua toe fa'afouina e mafai ona va'aia a'o le'i o'o i lona taimi. O le a le mea e faamoemoeina?

Anonim

Muamua o le Focus SW Active, ona sosoo ai lea ma le hatchback i le faʻataʻitaʻiga ma o lea ua oʻo i le taimi o le Ford Focus SW ua "pu'eina" e le tioata a le au pu'e ata fa'akomepiuta a'o fa'aauauina le su'ega.

O lo'o fa'amoemoe e taunu'u mai i le va o le fa'ai'uga o le 2021 ma le amataga o le 2022, o le Focus SW fa'afouina na sau fa'atasi ma fa'ailoga fa'aleaganu'u na'o nofoaga e tatau ona fa'aalia ai foliga fou: o fa'amalama, fa'alava, moli ulu, faitoto'a ma le pulou.

E ui ina le fa'ailoaina e le fa'alilo o lo'o i luga o fa'amalama e te fa'atalitali tele e uiga i suiga, e le tupu fo'i fa'apea i moli ulu. E foliga mai e le'i ufiufia (pe le mafai ona fa'ataunu'uina a latou galuega), o le a latou maua ni moli fa'aola fou i le ao ma fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i LED.

Ford Focus SW Spy Photos

I le pito i tua, o le i ai o le camouflage e taofia ai i tatou mai le vaʻavaʻai atili pe faʻapefea ona i ai le moli fou ma tulaʻi mai ai se fesili: o saunia e Ford se mea fou mo le va i le va? O le mea lea i ata uma o le sipai o le Focus ua faʻafouina e foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina le vaega, lea e mafai ona faʻaalia e mafai ona "tuu faatasi" e se taʻavale LED, lea e foliga mai o loʻo faʻaalia i aso nei.

E tatau ona fa'atautau le fa'aeletise

I totonu ma e pei ona matou taʻu atu ia te oe i nai aso talu ai, o le tala fou e tatau ona oʻo mai i lalo i le toe faʻafouina o le infotainment system, o se faʻamalosia o fesoʻotaʻiga ma, masalo. i se iloiloga o faʻalavalava ma meafaitino.

I le matata o le inisinia, ma e ui lava e leʻi "tatala e Ford le taʻaloga", matou te leʻi teʻi pe a iai se faʻamalosia o le peti i luga o le eletise, o lona uiga, ma le oʻo mai o se plug-in hybrid version e leʻi tupu muamua i le laina. o le aiga fa'apitoa o le fa'ailoga Amerika.

Ford Focus SW Spy Photos

O moli fou o le ao ma masini fa'ata'ita'i fa'ata'ifa'i fa'ata'ita'i o nisi ia o foliga fou o le Focus SW fa'afouina.

A uma mea uma, o tagata tauva e pei o le Opel Astra, Peugeot 308, Volkswagen Golf, Renault Mégane poʻo SEAT Leon ua uma ona i ai faʻaoga plug-in. I le taimi nei, talu ai o le Focus platform, C2, o loʻo faʻasoa ma Kuga, matou te iloa e lagolagoina lenei ituaiga o fofo. E tele tala e faasino i lea itu.

E le gata i lea, o lenei faaiuga o le a ausia ai le tautinoga a Ford e faʻauluina lana faila atoa, o se sini o le a faʻaiʻu, i Europa, faʻatasi ai ma se vaega e naʻo le 100% eletise faʻataʻitaʻiga mai le 2030 agai i luma.

Faitau atili