Amata malulu. O le a le mea e natia ai numera o Lamborghini Sián e gaosia?

Anonim

Lamborghini talu ai nei na faʻaalia ai le Sián Roadster, le faʻaliliuga faʻaliliu o le Sián FKP 37, o lana uluaʻi taʻavale supercar.

Filifili e fau na'o 19 Roadster iunite fa'apea fo'i na'o 63 o le coupé, e le mafua ona o se filifiliga talafeagai e faʻavae i luga o le auiliiliga poʻo le faʻamoemoeina o le maketi.

O le filifiliga o nei numera faʻapitoa, e sili atu i mea uma, faʻatusa. E ala i le auai i numera e lua, matou te maua ai… 1963 , o le tausaga na fanau ai Automobili Lamborghini.

Lamborghini Sian
Lamborghini Sian FKP 37

O le igoa FKP 37 o le Sián coupé e iai foi lona uiga. O loʻo faʻatatau i le taʻitaʻi iloga o le Volkswagen Group, Ferdinand Piëch, na maliu i vaiaso aʻo leʻi faʻaalia le Lamborghini Sián i le tausaga talu ai.

o lona igoa atoa F erdinand K arl P iëch, ma o le faʻaaogaina o ana mataitusi o se tasi lea o auala a Lamborghini e faʻaaloalogia ai se tagata taua tele - o ia lea na aumaia Lamborghini i le vaega Siamani i le 1990. O le numera 37 o se faʻamatalaga i lona tausaga fanau, 1937.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mulimuli ane, o le igoa Sián ua solia ai foi le tu masani o le faʻaaogaina o igoa e fesoʻotaʻi ma le tauagafau a le povi ita tele. O se faaupuga na aumai mai le gagana Bolognese o lona uiga o le "mula" poʻo le "uila", e faʻatatau i lona vaega eletise.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili