O le ata fou o loʻo faʻamoemoeina le Smart sili ona tele, o se SUV

Anonim

Na faʻaalia e Smart se isi faʻataʻitaʻiga aloaʻia o le eletise SUV prototype o le a tuʻuina atu ia Setema i le Munich Motor Show, Siamani.

O le ata na faʻaalia e Gorden Wagener (i luga o lana faʻamatalaga Instagram), Daimler's Design Director, ma e ui lava e le o faʻaalia tele, ae ua mafai ona tatou vaʻai o lenei B-segment proposal o le a faʻaalia ai se taualuga ma se mamanu i le lumanaʻi, o se polokalame. lua lanu fafo ma faʻatasi ai ma le logo Smart i luga o le C-poutū.

Ae peitaʻi, afai tatou te faʻalagolago i ata muamua, tatou te iloa o lenei SUV mai le Smart - ua lauiloa i totonu ile igoa ole igoa HX11 - o le ai ai ni uili tetele, faʻamau taualuga ma se ata sili ona muscular.

SUV atamai

E tusa ma le 4 mita le umi, o lenei B-SUV o le a avea ma Smart sili ona tele ma o le a fausia i luga o le fausaga fou a Geely SEA modular, lea o le a faʻaaogaina i le lumanaʻi i Volvo faʻataʻitaʻiga.

O lenei, e le gata i lea, o le a avea ma Smart muamua na fausia i lalo o le Mercedes-Benz / Geely pisinisi faʻatasi ma o le a fausia i Saina, lea e aliali mai ai faʻamatalaga e mafai ona "faʻafiafia" lenei faʻataʻitaʻiga e se afi eletise - tuʻu i tua - o le 272 hp (200 kW) ma faʻamalosia e le lithium-ion batini ma le 70 kWh lea o le a mafai ai ona sili atu i le 500 kilomita o le tutoʻatasi, e tusa ai ma le taamilosaga a le NEDC a Saina.

SUV atamai
O le "ea a le aiga" o loʻo faʻaalia i nei ata.

Manatua o Mercedes-Benz o le a nafa ma le mamanu o lenei faʻataʻitaʻiga, ma le atinaʻe (ma le gaosiga, e pei ona taʻua i luga) o loʻo nafa ma le Geely Saina.

E ui lava o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai lona amataga faʻatulagaina mo Setema a sau, i Siamani, o le faʻalauiloaina faapisinisi o lenei SUV o le a naʻo le faʻaiuga o le 2022.

Faitau atili