Avea le SEAT Leon fou… e aunoa ma lou alu ese mai lou fale

Anonim

Ioe, e le tutusa ma le "ola ma lanu" i totonu o se taavale fou, ae ona o tulaga o aso nei, SEAT ua tatou maua ai le avanoa e nofo ai i le pulega a le fou Leon , e aunoa ma le tuua o le fale. E pei? Fa'afetai i se vitio puupuu 360º.

O se vitio e mafai ai ona matou suʻesuʻeina totonu o le Leon fou mai le vaaiga a le avetaavale, lea e mafai ai ona talisapaia le mamanu fou ma vaʻai i nisi o uiga e faʻailogaina ai.

Matamata ma fegalegaleai ma le vitio — e mafai ona e “vaai” i soo se mea pe faaaoga lou tamatamailima i lau telefoni feaveai, po o lau isumu (kiliki ma toso) pe afai o loo e i luga o se komepiuta:

E pei ona uma ona matou faʻailoa atu ia te oe i taimi ua mavae - sa matou i ai i le tatalaina aloaia o le faʻataʻitaʻiga fou - o le lona fa o augatupulaga o le SEAT Leon o loʻo tu mai mo se oso faʻatekonolosi taua, ma nisi o nei elemene fou e mafai ona iloa. i lenei vitio.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Tele numera, itiiti fa'amau

Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai le matou meafaifaʻaili numera fou ma le 10" mata o le infotainment system (i se tulaga maualuga atu pe a faʻatusatusa i lona muamua), lea e faaopoopo atu i le faʻaogaina, e faʻatagaina ai foi le puleaina o nisi o galuega e ala i taga. O le faʻamalosia o le poto faʻatekinolosi i totonu o le Leon fou o se vaega taua i le atinaʻeina o lona totonu. E pei ona fai mai David Jofré, faufale totonu ile SEAT:

"O le mamanu ma le numera numera sa galulue tasi talu mai le amataga e aumaia le sili i lalolagi taitasi. O le sini o le tuʻuina atu lea o se poto masani faʻafuainumera atoatoa, faʻaitiitia faʻamau faʻaletino i le tele e mafai ai, ina ia naʻo le tasi le vaaiga e mafai ai ona e mauaina mea uma, ua avea ma suiga atoatoa i o tatou eria, mamanu numera ma totonu, ma e mafai. fai mai ma le mitamita na mafai ona tatou suia i se mea matagofie tele”.

SEAT Leon 2020

O loʻo mafai lava ona mataʻituina le fou, laʻititi suiga-i-wire gearbox knob, o lona uiga, ua le toe i ai se fesoʻotaʻiga faʻainisinia i le gearbox, ma o lana gaioiga o loʻo faʻamatalaina nei e ala i le eletise eletise.

moli ambient, sili atu nai lo teuteuga

Ma le mea mulimuli, o se faʻailoga o le mamanu fou i totonu, faʻailogaina i se laina pito i luga e faʻalautele atu i faitotoʻa ma maua ai avanoa fou mo moli ambient totonu. Toe foi David Jofre:

"Ua matou faʻaalia foliga fou o mamanu i luga o le dashboard ma faitotoʻa e faʻatupu ai se aafiaga faʻafefe. O lenei lagona e mafua mai i mea teuteu teuteu o loʻo afifi faataamilo i le dashboard ma faʻaauau i luma o faitotoʻa".

O le laina lelei o le malamalama vaaia, e ui i lea, e le naʻo le teuteu, ma David Jofré faʻamaeʻaina: "E iai foʻi le tele o mea faʻapitoa, e pei o faʻailoga mo le i ai o uila afi o loʻo sau mai tua".

SEAT Leon 2020 totonu

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili