Amata malulu. O le New Beetle sa i ai se fa'aleaga 911 "à la" e mafai ona toe fa'afo'i... Fa'apei?

Anonim

O se tasi lea o faʻailoga o le Porsche 911: o le faʻaleagaina o le Carrera eseese, lea na latou i ai mo le tele o tausaga, e mafai ona maua e le gata i luga o isi Porsche ae faʻapea foi i luga o isi masini - ae i luga o Carocha? Ia... taimi e fai ai sina su'esu'ega.

Na iu ina matou iloa o oe o se vaega o le Volkswagen New Beetle (1997-2010) pe a fesoʻotaʻi ma le afi 1.8T - 1.8 Turbo o le 150 hp - e otometi lava ona tulaʻi mai le 150 km / h. O lomiga mulimuli ane o le New Beetle na si'itia muamua, mai le 77 km/h, ma e mafai fo'i ona fa'agaioia ma le lima e fa'aaoga ai se ki.

E faapefea ona iloa i latou? Faigofie. E le pei o le 911, o loʻo i ai le faʻaleagaina i lalo o le faamalama pito i tua, o le New Beetle sa tu i le pito i luga, e foliga mai o se faʻaopoopoga.

Volkswagen New Beetle
O lo'o i ai o ia, fa'apipi'i i luga o le fa'amalama pito i tua.

O lona fa'atinoga e tutusa lelei ma isi mea fa'aleaga e mafai ona toe fa'aaogaina tatou te iloa. Le foliga o le pipi (e maua mai i le vai matāua) o le… E masani lava ona maua e le Beetle le tele o le si'isi'i lelei ile au pito i tua ile saoasaoa maualuga. O le spoiler pito i tua, e ala i le fesuiaʻiina o le ea, faʻaitiitia le siʻitia lelei, fesoasoani i le mautu o le taʻavale i le maualuga o le saoasaoa.

Tu'u pulou i la matou Raul Mártires.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili