O fa'aogaina ea Toyota Supra ea inlets ma outlets pe leai?

Anonim

O LE fou Toyota Supra ua mafua ai ituaiga uma o talanoaga ma feeseeseaiga i le lalolagi o taavale, o se tasi o autu "sili ona vevela" i le amataga o le tausaga.

E mafai ... mai le talatuu o le igoa, i le lauiloa 2JZ-GTE, i le i ai i le saga "The Fast and Furious" poʻo luga o le Playstation na siitia ai le tulaga o Supra - sili atu i le 100,000 euros ua uma ona totogi mo le Supra A80, faʻaalia le faʻatupulaia o le tau o le taʻavale taʻavale Iapani.

Faatasi ai ma le tele o feeseeseaiga ma autu o talanoaga e uiga i lenei taavale taʻavale Siamani-Iapani fou, o se tasi o mea sili ona lata mai. fa'asino ile tele ole ea i totonu ma fafo i lou tino. , o se autu na tosina atu i ai i North American lomiga Jalopnik ma Road & Track.

Toyota GR Supra

E matua tele lava. I le pito i luma o loʻo i ai ni faʻaoga ea e tolu, tasi e faʻalautele pito o lamepa, o le ea i luga o itu taʻitasi o le pulou, o le ea i luga o le faitotoʻa, ma matou vaʻai i itu e lua e faʻatapulaʻaina le pito i tua, amata i le faʻalauteleina o le. pito o moli i tua.

O nei mea uma, e na'o mea o lo'o i luma e moni - e ui lava o itu e lua o loʻo ufiufi vaega. O isi mea uma e ulu atu ai ma ulufafo o lo'o ufiufi, e foliga mai e leai se fa'amoemoega e ese mai le matagofie.

E le na'o Supra

Va'ai i le tele o ta'avale fou ma fou, ma afai tatou te va'ava'ai toto'a i fa'alava, intakes ma vents o lo'o i ai, tatou te iloa ai o le tele o ia mea o lo'o ufiufi, e na o se mea fa'alelei pe teuteu - e le na'o Fake News, le Fake era Design. ua i lona malosi atoatoa.

o finauga

Na amata Jalopnik i le faʻasino atu o faʻaoga sese uma ma faʻafefe i luga o le Supra fou, ae na maua e le Road & Track le avanoa e fesiligia ai Tetsuya Tada, le inisinia sili o le polokalame fou o le Toyota Supra atinaʻe, i luga o lenei autu.

Ma na tauamiotonuina i latou e Tetsuya Tada (e ala i se faaliliu), e faatatau i le afa o le atinae o le auala Supra, na latou amataina foi le atinaeina o se tauvaga Supra. O mana'oga ma'oti a le ta'avale fa'atauvaga o le a i'u ina a'afia ai le mamanu mulimuli o ta'avale auala, e aofia ai le i ai o le tele o fa'aoga ea ma fafo.

Toyota Supra A90

Fai mai Tetsuya Tada, e ui lava ina ufiufi, ae o loʻo i ai iina e fiafia i ai le tauvaga taʻavale, lea o le a faʻaalia ai. I nisi tulaga, i upu a le enisinia sili, e le lava le naʻo le "toso ese" le palasitika o loʻo ufiufi ai - atonu e manaʻomia ai le tele o galuega - ae o mea uma e mafai ona faʻaogaina le pusaaisa ma le faʻaogaina o le aerodynamic lea na muamua ai. faamoemoe.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

Na'o le Supra mo ta'amilosaga na matou va'ai i ai o le fa'ata'ita'iga Toyota Supra GRMN , na tuʻuina atu i le 2018 Geneva Motor Show, e aunoa ma se faʻamaoniga e uiga i lona ulufale atu i le tauvaga, ma le fea foi vaega - LMGTE, Super GT, ma isi ...

Toyota GR Supra Racing Manatu

Toyota GR Supra Racing Manatu

E pei ona mafai ona e vaʻai, na maua e le Supra GRMN suiga tetele i lona tino - e sili atu le lautele ma faʻatasi ai ma vaega fou, e pei o le pito i tua ma se faʻamatalaga e ese mai le taʻavale auala. O le fa'ata'ita'iga muamua lea ua iloa, o lea se'i va'ai i le ta'avale o le a tauva moni, o le a mafai ona tatou va'aia nisi suiga. Ma o le a iai se avanoa mo se tauvaga Supra e latalata i le auala taavale?

E ui lava i lea, ina ua maeʻa faʻamatalaga a Tetsuya Tada, na faʻamalosia e Jalopnik lana finauga, ma le tusitala o le tusiga e le talitonu i upu a le inisinia sili o Supra, ma mo lena mea, o loʻo faʻaalia i se faasologa o ata (mulimuli i le sootaga i le faaiuga. o le tusiga) o loʻo faʻaalia ai le mea o loʻo taʻitaʻia ai nisi o mea o loʻo faʻapea e taʻitaʻia ai ea ea ma fafo, ma matauina e le mafai ona faʻaogaina.

Toyota FT-1

Toyota FT-1, 2014

A uma, o fea tatou te totoe? Teuga mama - faia le fesoʻotaʻiga vaʻaia i le manatu FT-1 lea na avea ma faʻavae mo le mamanu o le Supra fou - pe mafai ona faʻaoga lelei, pe a faʻaaogaina i le tauvaga poʻo le sauniuni?

Punaoa: Auala & Auala ma Jalopnik

Faitau atili