Tinamatua ma se Lamborghini Countach na tuulafoaia i totonu o le faletaavale

Anonim

O le mataupu na tupu i le Iunaite Setete, lea na filifili ai se atalii o lana tama e faamama le faletaavale a ona matua matutua, o se tasi o ia ua maliu talu mai lena taimi, ae na o le iloaina o le avanoa o loo i ai se oa ua leva ona galo - a Lamborghini Countach ma toetoe lava tolu sefulu tausaga!

O le mauaina, lea na faʻaalia e le tamaloa e ala i le upega tafaʻilagi a Reddit, na afua mai, e tusa ai ma ia, i le pisinisi faʻatau taʻavale tele a lona tamamatua. O le mea lea, i le 1989, na ia faʻatau ai le Lamborghini Countach.

Ae ui i lea, o le siʻitia o tau ma le kamupani ma, aemaise lava, i le inisiua, na iʻu ai i le tapunia o le kamupani, ae le o le faʻatauina uma o taavale. Talu ai na filifili le peteriaka e teu ni kopi, e aofia ai le Lambo, e faaopoopo atu i le a Ferrari 308 lea e mafai foʻi ona e vaʻai i ai, i se vaega, i le ata o ata matou te faʻaali atu ia te oe iinei:

Lamborghini Countach 500S 1982-85

Ae ui i lea, o le mea e le masani ai, i le tele o tausaga ma le maliu o le tamamatua, na galo ai taavale ma lafoai i totonu o le faletaavale a le aiga, lea na latou faaaluina ai le silia ma le luasefulu tausaga, e aunoa ma le vaai i le malamalama o le aso. Seia oʻo, talu ai nei, o se tasi o fanau a fanau, aʻo suʻesuʻeina le avanoa, na iʻu ai ina maua le "oa", ufiufi i tapoleni.

Ae mo le lumana’i o ta’avale, ua iloa e le atali’i o lo’o i ai pea ia ta’avale a lona tina matua ma e leai se fa’amautinoaga e tu’u atu ia te ia e fai ma ona tofi. O le mea moni, na ia faʻaopoopo mai, e ono tupu foi, e ui lava e leʻi i ai i tulaga faʻasalalau, ae filifili le tinamatua e faʻatau atu.

E iai se ofo?…

Lamborghini Countach 500 S, 1982-1985
O le igoa e faasino i le 5000, o lea e tatau ona avea ma se lomiga tuai o le LP500 S, faʻalauiloaina i le 1982 ma gaosia seia oʻo i le 1985, faʻapipiʻiina i le 4.8 V12, e mafai ona 380 hp.

Faitau atili