E fa'aalia e tamaiti le toe fa'aogaina o le vai timu mo tapuni tioata

Anonim

E ui lava o le averesi tau mo le avetaavale e mafai ona mafaufauina, i le amataga, e faatauvaa, o le mea moni o le 20 lita, faʻateleina i le miliona ma miliona o avetaavale i le salafa o le lalolagi, e faʻatumu ai tupe teu o lau taʻavale faʻapipiʻi mata tioata, e maua ai se fuainumera itiiti. itiiti ifo nai lo le taufaafefe.

O vaifofo i nisi o fa'afitauli e mafai ona sau mai nofoaga e le'i fa'amoemoeina. O le manatu o ni tamaiti Siamani se toʻalua, 11 ma 9 tausaga, na o le pau lea o le mea e manatua ai le manino: aisea e le faaaoga ai le vai timu? North American Ford e leʻi umi ona malamalama ma talia lenei manatu.

O lo'o lilo i le pu'eina

O le fofo, o loʻo tuʻuina atu nei e le oval brand, lea ua uma ona faʻataʻitaʻiina, faʻapipiʻiina i se S-Max masani, e aofia ai le tuʻuina atu o se vai timu i totonu o le taʻavale.

Ae o le aoina lava ia, e faia mai le vai o loʻo tafe i totonu o le tioata, lea e faʻafefe i paipa paʻu, faʻatasi ai ma faʻamau i le pito i lalo o le tioata, lea e sapalai ai le tane lea.

“E ma te leʻi mananaʻo e talitonu e leai se tasi na mafaufau i se manatu faigofie faapena,” o lana tala lea, faatasi ai ma lona uso e 11 tausaga o Daniel, e 9 tausaga o Lara Krohn. I le manatuaina o lena mea, "sa matou filifili e amata i le faataitaiina o le fofo e faʻaaoga ai le afi toso vai o la matou taʻavale fuimu meataalo, i se isi taavale, lea na matou tuʻuina i totonu o se pusa tioata, e faʻataʻitaʻi ai se siosiomaga timuga. I le taimi lava e tasi, matou te faʻaopoopoina se faamama i le faiga, o se auala e faʻamautinoa ai o loʻo mama le vai, ma i le faaiuga, o mea uma na aoga mo le mea sili ".

"O le manatu o Daniel ma Lara e foia ai se faafitauli ua leva ona i ai mo le tele o tausaga"

O le faʻamaoniga o le manuia o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le vitio na tuʻuina atu e Ford, o loʻo faʻaalia ai le auala na faʻauʻu ai e le au "saienitisi" talavou e toʻalua le mafaufau o inisinia Ford, e ala i le manumalo i se tauvaga faasaienisi.

O le manatu o Daniel ma Lara ua foia se faafitauli ua aafia ai avetaavale i le salafa o le lalolagi mo le tele o tausaga; ma sa na o sina taimi faigofie o le poto e faatino ai, talu ai, i lalo ifo o le lima minute o timuga, ua tumu atoa le tane.

Theo Geuecke, Ford Europa ulu o meafaigaluega faʻapitoa i fafo
Ford Rain Water Collection 2018

O se faʻataʻitaʻiga o le Focus RS na tuʻuina i totonu o se pusa tioata, lea na faʻaaogaina e suʻe ai le faiga.

O le tau o le suavai o le a faʻaauau pea ona siitia, o le tala lea a Ford

O le ta’uamiotonuina o le ta’utinoga i lea ituaiga fofo, o le taumatematega fo’i lea a le Ford, o le a fa’atupula’ia le aofa’i o le vai e fa’aaoga e ta’avale, ona o le tele o mea pu’eata ma masini e tatau ona fa’amama i taimi uma a’o ta’avale.

I le feagai ai ma lenei tulaga, o loʻo faʻasalalau e le oval brand o le a faʻaauau pea ona galue i luga o se faasologa o auala fou o le aoina o vai, e aofia ai le faʻaogaina o le condensation.

Faitau atili