Skoda Ua suia e tamaiti aoga le Citigo i le ta'avale mafanafana lelei

Anonim

I nai vaiaso talu ai, Skoda Sales Director Peter Solc na faʻailoa mai e ono leai se sui o le Skoda Citigo. Masalo o le mafuaaga lena na avea ai le Citigo ma faʻataʻitaʻiga na filifilia e lenei vaega o tamaiti aʻoga e 22 Skoda, oe na filifili e tuʻuina atu se vaaiga fou i le talosaga a Czech mo le vaega A. O lea na fanau mai ai le Skoda. elemene.

O eseesega faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga faʻasologa e manino - o isi e le tele. I le faaopoopo atu i le taualuga ma le B ma le C poutū, o le Citigo foi na leiloa faitotoʻa i autafa, ma faʻaiʻu i le tino o le taavaletoso. Puipuiga palasitika i luga o le uili faʻaofuofu, faʻailoga uliuli i luga o le pulou ma totonu ma le faʻalogo leo i totonu o ato ato e faʻamaeʻa ai le lisi o mea fou matagofie.

Skoda Elemene

Elemene o le taunuuga o le 1500 itula o galuega.

O le Skoda Element o loʻo faʻaalia lanu tutusa e pei o le Vision E, le faʻataʻitaʻiga eletise na faʻaalia i le Shanghai Motor Show mulimuli. Fa'afuase'i? Ioe e leai…

I le tulaga o le afi afi o se iunite eletise ma le 82 hp o le mana, e lava mo se malaga i le taumafanafana i le "zero emissions" mode. Mo mafuaaga manino, ma e le pei o le Vision E, Skoda Element o le a le alu i le gaosiga.

Skoda Ua suia e tamaiti aoga le Citigo i le ta'avale mafanafana lelei 5396_2

I le 2014, ua uma ona tuʻuina atu e le Citigo se isi cabriolet, le CitiJet, na fausia foi e se vaega o tamaiti aʻoga ma faʻaalia i le Wörthersee festival. Talu ai nei, o le Czech brand na faʻafeiloaʻi mai ia i matou le Funstar pickup ma le Atero coupé, faʻavae i luga o le Rapid Spaceback.

Faitau atili