E le'i faia lava e Rover se coupé 75 ae na faia e nisi.

Anonim

I le 2004 ina ua faʻaalia e Rover le faʻataʻitaʻiga o le 75 Coupe o nisi na vave fai mai e mafai ona avea lea ma laina ola e manaʻomia e le faʻailoga e ola ai. Ae ui i lea, na tuai ona taunuu le faʻataʻitaʻiga ma na tapunia e Rover ona faitotoʻa ia Aperila 2005 e aunoa ma le coupé aulelei na vaʻaia le malamalama o le ao.

I le feagai ai ma le le fiafia i le vaai atu i lana taavale miti e lei oo atu i le gaosiga, sa i ai se tasi alii i Uelese e lei fiu. O Gerry Lloyd, o se tagata fau fale ua litaea, na filifili afai e le lava le ola o le Rover e faʻalauiloa ai le 75 Coupé matagofie o le a ia fausia e ia lava ma alu loa e galue i le 2014.

Faatasi ai ma na o ata na lolomiina i le lomitusi e fai ma faavae, na ia filifili ai e agai atu i le fausiaina o se Rover 75 Coupé e mafai ona tutusa ma le faʻataʻitaʻiga na faʻataʻitaʻiina o ia i le 2004. O le mea e sili atu ona leaga, e le mafai e Gerry. se'i e va'ai i le fa'ata'ita'iga, aua ua mou atu (e le'i leva ona toe fa'aalia, i le tulaga na maua e le fale o manu a Peretania).

Rover 75 Coupe Manatu

O le faʻataʻitaʻiga lea na faʻaosofia ai le galuega a Gerry Lloyd.

O le atamai ma le faatufugaga e fai ai mea uma

O le tagata fiafia o le British brand e le o se tagata fou i le tipiina ma le suisui o ata Rover, ua uma ona maua le poto masani i isi galuega faatino na ia tipiina ai ata Rover (e pei o le 75 na ia faia i luma e lua poʻo se pikiapu faʻavae foi i luga o le pito i luga pito i luga ole laina ole ituaiga).

O le mafuaaga lena na fuafua ai Gerry e fai lana coupé manaʻomia e faʻaaoga ai le Rover 75, MG ZT ma le tele o tipi tipi ...

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Empire Motorsport (@empire_motorsport) a

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E ui i le manaʻo e tumau i le faʻamaoni e mafai ai i le uluai faʻataʻitaʻiga, e leʻi mafai mo Gerry, ona o le le lava o punaoa, e tatau ona faʻafetaui vaega o isi faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona suia le fa-faitotoa i le lua-faitotoa.

O le faʻaaogaina o se MG ZT 190 e avea o se tagata foaʻi enisinia, o lona 2.5 V6 afi na ia manatu e talafeagai mo le taʻavale na ia manaʻo e fausia, o le eseesega sili ona vaʻaia o loʻo vaʻaia i le mamanu o faʻamalama pito i tua, lea e le toe faʻaiʻu i luga e pei o le manatu, ae o loʻo faʻaalia nei se faʻamaʻi maʻoti, lea e masani ai i tatou ...

Rover toe iai vaega BMW?!

O le faʻamalama i tua o faʻamalama e masani ai, e pei ona foliga mai, ma faʻamaonia o le Hofmeister Kink, o se faʻamatalaga matagofie i soo se mea i BMW mo le tele o tausaga. Ma e leitioa latou i ai i lenei Rover 75 Coupé. Gerry, ina ua maeʻa suʻesuʻega faʻaeteete, na iloa ai o le BMW 3 Series Coupé (E46) o le pito sili ona latalata i ona manaʻoga mo lenei suiga.

O le a le mea e ofo ai, pe a manatu o le Rover 75 na fanau mai aʻo i ai le faʻailoga Peretania i lalo o le puipuiga a le faufale Bavarian.

Talu mai lena taimi, o mea uma e uiga i le tipi ma le suʻisuʻi, lea na tipi ai e Gerry Lloyd le taualuga o le Rover 75, toe faʻafoʻi pou B, ma faʻaoga le taualuga ma faʻamalama o le Series 3 Coupé mo lana galuega mataʻina.

Rover 75 Coupe

O le mamanu a Gerry ua uma ona maua nisi o vaega mai le BMW (o le taualuga o le 3 Series Coupé ma le faamalama pito i tua o le 4 Series).

O le moli taofi lona tolu ua faʻapipiʻiina nei i totonu o le siʻusiʻu ae o le lanu filifilia na sau mai le faʻamaumauga a Aston Martin. I totonu, sa teu e Jerry le Rover dashboard ae sa fa'aogaina le faitoto'a ma nofoa o le BMW 4 Series, fa'apea ma lona fa'amalama pito i tua.

Rover 75 Coupe

Aʻo leʻi faia le Rover 75 Coupé, ua leva ona "taʻalo" Gerry ma le Rover 75 na faia isi suiga e lua.

I le aotelega o lenei poloketi na ave ai Gerry e tusa ma le 2500 itula o galuega (18 masina, fitu aso o le vaiaso) ae i le faaiuga o le tusitala o lenei kopi tulaga ese fai mai ua mitamita o ia i mea ua ia ausia ma tuua ai i matou e mafaufau: o le a se mea e tupu pe ana fai Na sau Rover e fa'alauiloa le Rover 75 Coupé? Pe na sao mai o ia pe ua tuai?

Faitau atili