Porsche 911. Tupulaga lona valu o le a taunuu ma fa'ata'ita'i

Anonim

O le upu icon e foliga mai i aso nei e toetoe lava a leai se uiga, ona o le faʻaaoga sese ma le faʻaogaina o lona faʻaoga, ae a oʻo i le Porsche 911 , e le tatau ona i ai se upu e sili atu e faamatalaina ai. O le 911 o loʻo tumau pea se faʻamatalaga e le maalofia i le laufanua taʻavale taʻavale lea e fua ai e isi tagata ia lava, sili atu ma le afa seneturi talu ona faʻafeiloaʻi.

Ua lata ona oo mai se augatupulaga fou, le lona valu (992), lea o le a taunuu i le maketi a Europa i le amataga o le tausaga fou. Ma, e le o se mea e ofo ai, o le a avea ma se peti i le faʻaauau ma le evolusione, ma le suiga o loʻo tuleia i luma - o le Porsche 911 e aunoa ma se pusa fusu e foliga mai o le a tupu moni lava ...

Ae afai o le evolusione o le upu mataʻutia, o le faiga malosi a Porsche i lona atinaʻe e le itiiti ifo nai lo le faʻataʻitaʻiga na faia mai le sasa. I le taimi nei, ua mae'a fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'iga fa'ai'u fa'ai'uga o le polokalame o le atina'e o lo'o va'aia le kelope.

Porsche 911 (991) suʻega atinaʻe

Mai le vevela vevela (50º C) o le UAE poʻo le Vanu o le Oti i Amerika, i le malulu malulu (-35º C) o Finelani ma le Arctic Circle; o faiga uma ma vaega e tuleia i le tapulaa ina ia mautinoa latou galulue i soo se tulaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O loʻo i ai foi i le Vanu o le Mate lea e oʻo atu ai i le pito sili ona maualalo o suʻega, 90 mita i lalo o le sami ma, o loʻo i ai pea i Amerika, i le Mauga o Evans i Colorado, e oʻo atu i lona tulaga maualuga, i le 4300 m maualuga - o se luʻitau mo le faʻatumu. le turbos ma mo le faiga suauu.

Porsche 911 (992) suʻega atinaʻe

O suʻega tumau e ave ai le Porsche 911 i isi nofoaga, e pei o Saina, lea e le gata ina feagai ai ma tulaga tetele o feoaiga, ae e tatau foi ona faʻamaonia lona faʻamaoni i suauʻu lea e mafai ona fesuisuiai tele le lelei.

I totonu o le mama i Nardo, Italia, o le taulaiga e le gata i luga o le saoasaoa maualuga, ae faapena foi i le vevela ma le malosi pulega ma o le mea moni, o suega i luga o le Nürburgring, le taamilosaga Siamani faigata, lea e faia ai le afi, felauaiga, taofi ma chassis. , e le mafai ona misia. i lona tapulaa (vevela ma ofu).

Porsche 911 (992) suʻega atinaʻe

O faʻataʻitaʻiga masani o loʻo faia foi i luga o auala lautele i Siamani, faʻataʻitaʻiina le olaga i lea aso ma lea aso o tagata e ona le lumanaʻi, e oʻo lava i le tausisia o tulafono o feoaiga, e faʻamautinoa ai e le gata i le gafatia, ae o le umi o faiga uma o loʻo iai.

Fai mai Porsche o le tupulaga lona valu 911 o le a sili ona lelei. O le faʻamaoniga pe leai o lenei faʻamatalaga o loʻo oʻo mai ... O le faʻasalalauga lautele e tatau ona faia i le Los Angeles Salon i se taimi mulimuli ane o lenei masina.

Porsche 911 (992) suʻega atinaʻe

Faitau atili