Afai o oe o se tagata fiafia i le Citroën Airbumps e te fiafia i nei Waterbumps (vai fa'afefe)

Anonim

I ni nai tausaga talu ai ina ua faʻalauiloa e Citroën le C4 Cactus, e toʻatele na maofa i le i ai o Airbumps - o le mea e leaga ai na leiloa i le toe faʻaleleia ... - taga ea na tuʻuina i luga o le tino e faʻafefe ai aʻafiaga laiti o le aso. -aso.

O le mea e leʻi iloa e le toʻatele oi matou, ua uma ona taumafai se tasi e faʻafefe le teʻi i aso uma, e le o le ea, ae i le vai - o le mea lea o Waterbumps…

I se isi faaupuga, a o leʻi leva ona avea Airbumps ma mea moni, ua uma ona faia e se tasi le Cells Cushion Hi-Dro . O nei "aluga" ua tumu i vai na faia i le va o le 60s ma le 70s o le seneturi talu ai (e leai ni a matou aso saʻo, ae amanaʻia faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina i faʻasalalauga matou te faasino atu i lena taimi) o le taunuuga o le atamai o le. lo latou foafoa, o John Rich.

Soo se taimi lava e le lelei tele ai le feliua'i pe i ai se fa'alavelave maualalo, o lo'o i ai nei "aluga" e "pa e pei o se paluni" o le vai ma puipuia ai le tele o le faaleagaina o le pa (nai lo le taimi na faia ai sa u'amea pea. , aua nei galo).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Le fa'alelei ae aoga

E moni o le lagona muamua tatou te maua pe a tilotilo i lenei fofo e le lelei. A uma mea uma, e tutusa lava ma le faimalaga ma fagu vai o loʻo fusi i lau bumper, ae poʻo ai lava na faʻaaogaina e fai mai o le Hi-Dro Cushion Cells na fai lava a latou galuega.

Faatasi ai ma i latou na faʻaaogaina nei "pads" e tusa ma le 100 taxi fleets mai Niu Ioka i San Francisco. I le faʻaaogaina o lenei faiga, o suʻesuʻega na faia i lena taimi na faʻaalia ai o tau toe faʻaleleia na faʻaititia e tusa ma le 56%, faʻapea foʻi ma le taʻavale taʻavale (50%) ona o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma manuʻa na mafua mai i faʻalavelave laiti.

Na faapefea ona latou galulue?

O le ki i lenei fofo o le vai i totonu o le paʻu "aluga" na faia le mea lava e tasi e pei o le faʻapipiʻiina o le tautotogo, faʻafefe ai le aʻafiaga ma faʻafefe ai le malosi o le kinetic. O lea la, nai lo le faʻafeiloaʻi saʻo o le faʻalavelave, o Hi-Dro Cushion Cells, lea e mafai ona toe faʻaaogaina, naʻo le toe faʻatumu.

E moni e sili atu le lelei o tapuni i aso nei nai lo le 50 tausaga talu ai, ae e le itiiti ifo le moni o se faiga e pei o Hi-Dro Cushion Cells o le a talia e aloese ai mai na maosio ita lea e mafai e nisi o tatou ona faaputuputu i luga oa tatou pa. mai le pai atu i le pakaga. E i ai se fofo mai le taimi ua tuanai o loʻo i ai pea se lumanaʻi iinei? I le vitio e mafai ona e vaʻai i le Hi-Dro Cushion Cells o loʻo faʻaogaina ...

Punavai: jalopnik

Faitau atili