Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio mo €1500. O ai e foa'i atili?

Anonim

E le o le Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio muamua na paʻu ma i luga o lenei fogafale e le o le mea mulimuli. O lenei kopi o loʻo faʻatau atu i Amerika mo se tau sili atu.

E leai se tasi e masalosalo i le gafatia o le Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio fou: e le o se mea faʻafuaseʻi na taʻua talu ai nei e le faʻataʻitaʻiga Italia le igoa o le saloon sili ona vave i le Nürburgring.

Ae ui i lea, o le "faʻafefe" le 510 hp ma le 600 Nm mai le 2.9-lita twin-turbo V6 afi atonu e le o se galuega faigofie, e pei ona faʻamaonia e lenei faʻataʻitaʻiga gaoa "se mea" o loʻo avanoa mo faʻatau i North Carolina, ISA. O ata e tautala mo i latou lava:

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

E LE'I MISIA: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i le "anabolic steroids" version

O lenei Giulia Quadrifoglio na afaina i se faʻalavelave faʻafuaseʻi ma, e tusa ai ma le faʻasalalauga, o le tulaga lua o le faʻaleagaina e aofia ai le "aʻafiaga o meaola ma le i ai o vailaʻau" - faitau le masaa o le vai (fautua pulou mo José Silva i la matou Facebook).

I le taimi nei, o loʻo avanoa le faʻataʻitaʻiga Italia mo le faʻatau i Copart, o se faitotoʻa faʻapitoa mo le faʻatau atu o taʻavale faʻaleagaina ma vaega. I le taimi o le lolomiina o lenei tusiga, o le tau maualuga o le 1,500 euros. Ole Aso Lua nei e mae‘a ai le fa‘atautu‘i. O ai e foa'i atili?

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili