SEAT S.A. auai i le taumafaiga tui i Catalonia

Anonim

I se vaega o loʻo faʻavae ai le tau faasaga i coronavirus i luga o tui, SEAT S.A. ma le Generalitat o Catalonia na filifili e tuʻufaʻatasia malosi e faʻavave le faagasologa atoa.

O le fuafuaga na faʻamaonia i le taimi o se asiasiga a le Sui Peresetene o le Generalitat, Pere Aragonès, ma le Minisita o le Soifua Maloloina o Catalonia, Alba Vergés, i le laumua o le kamupani ma foliga mai o se tala lelei i le faiga faigata i taimi uma o le tele o tui.

O le maliliega ua ausia nei i le va o vaega e lua, o le faʻamoemoe e faʻavavevave le faiga o le tui o le faitau aofaʻi lautele, i le taimi lava e lava ai tui o le tui.

tui SEAT

E uiga i le faiga o tui, Wayne Griffiths , Peresitene o SEAT ma CUPRA, na faapea mai: “O le taunuu mai o tui e mafai ai ona tatou tatalaina se vaitaimi o le faamoemoe. Matou te talitonu o puipuiga ma tui o le tali lea e foia ai lenei faʻamaʻi ma vave ona toe faʻagaoioia uma gaioiga lautele ma le tamaoaiga".

O le a le mea e fai e SEAT S.A.?

I le amataga, SEAT S.A. o le a tatalaina se tasi o ona fale, i tafatafa o lona laumua i Martorell, e faʻaaogaina e fai ma nofoaga autu o tui. O iina, o le a tuʻuina atu e le aufaigaluega soifua maloloina a le kamupani tui.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ole fa'amoemoe ole fa'atonu e tusa ma le 8000 doses/aso (160,000 doses/masina). I le taimi lava e tasi, na ofoina atu foi e le Spanish brand e tui, e tusa ai ma le fuafuaga o tui puipui o loʻo faʻamalosia i Sepania ma o le taimi lava e lava ai tui, o tagata faigaluega uma SEAT SA ma Volkswagen Group i le atunuʻu ma o latou aiga (pe tusa ma le 50,000 tagata). ).

O le maliliega i le va o le Generalitat ma le SEAT o se isi faʻailoga e manaʻomia e tui puipuia le COVID le galulue faʻatasi o tagata uma.

Alba Vergés, Minisita o le Soifua Maloloina a Catalonia.

Mulimuli ane, i le avea ai o se vaega o lenei maliliega na ausia ma le Generalitat of Catalonia, SEAT S.A. o le a fesoasoani foi i le tufatufaina atu o tui i nofoaga sili ona mamao ma mamao o le itulagi. Ina ia faia lenei mea, o le a ia faʻaaogaina se fale afi CUPRA faʻaaogaina i taimi o taʻaloga taʻaloga ua faʻatulagaina mo lenei faʻamoemoe.

I totonu o lenei taʻavale, o le aufaigaluega soifua maloloina o le Spanish brand o le a, i le faʻamaopoopoina ma le pulega o le soifua maloloina, faia tui mo tagata o loʻo nonofo i le tele o taulaga i Catalonia.

Faitau atili