Amata malulu. Potukale i totonu o le tele o aceleras i Europa ... ma e le gata

Anonim

Faʻaigoaina "Global Driving Safety Survey", o le Liberty Seguros suʻesuʻega na amanaʻia ai tali a le 5004 Europa ma le 3006 Amerika i Matu, ma oʻo ai i le faaiuga o Potukale o loʻo i totonu o atunuu Europa e sili atu le lamatia o amioga pe a ave taavale.

E tusa ai ma faʻalavelave telefoni feaveaʻi, e tusa ai ma le suʻesuʻega, o le Potukale (50%) o loʻo i tua o le Sipaniolo (56%) ma mamao mai atunuu e pei o Farani (27%), Aialani (25%) poʻo Egelani (18%).

E tusa ai ma le avetaʻavale i le saoasaoa tele (i tulaga o le tuai), o tagata Amerika o se tasi o avetaavale sili ona suʻesuʻeina (51% ioe e faia), sosoo ai ma Farani (44%) ma Potukale ma Irish (42%).

Fa'asoa i la matou nusipepa

O loʻo talanoa pea e uiga i le saoasaoa, i se tulaga lautele, 81% o avetaavale Potukale na suʻesuʻeina i lenei suʻesuʻega na ioeina le avetaʻavale i luga aʻe o tapulaʻa faʻatulagaina, ma o le mafuaʻaga autu na tuʻuina atu e le au Potukale mo le faʻatuai e taʻitaʻia ai i latou i luga aʻe o le saoasaoa o le felauaiga faʻafuaseʻi.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili