E tele adar a Potukale?

Anonim

Pe i luga o auala, auala o le atunuu po o auala tetele, o radar i aso nei e masani ona i ai i le avetaʻavale e pei o moli taʻavale poʻo faailo o auala, sa i ai foi se tagata lauiloa televise (ioe, o Jeremy Clarkson) na tuuaia i latou i le faamalosia o i matou e vaavaai atili i autafa o le auala e saili ia te ia nai lo le ... o le auala lava ia.

O le mea moni, pe o oe o se vae taʻitaʻia poʻo se vae mama, o le avanoa e le itiiti ifo ma le tasi talu ona e aveina le taavale, o loʻo tuʻuina oe i le fesili lenei: pe na ou ovave na pasia se radar? Ae e tele naua radar i Potukale?

O se kalafi na tuʻuina mai e le upega tafaʻilagi a le Sipaniolo Statista (lea, e pei ona taʻu mai e le igoa, e faʻamaoni i suʻesuʻega faʻamaumauga) na faʻaalia ai po o fea atunuu i Europa e sili atu (ma itiiti le radar) ma e tasi le mea e mautinoa: i lenei tulaga tatou te i ai moni lava i le "siʻusiʻu. ” o Europa.

O i'uga

Faʻavae i luga o faʻamatalaga mai le upega tafaʻilagi a le SCBD.info, o le lisi na faia e Statista o loʻo faʻaalia ai o Potukale e iai le 1.0 radar i le afe sikuea kilomita. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Sepania o lenei numera e oʻo atu i le 3.4 radar i le afe sikuea kilomita.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Tuuina atu lea numera Ua aliali mai Potukale o le atunuu lona 13 o Europa ma le tele o radar, mamao mai atunuu e pei o Farani (6.4 radar), Siamani (12.8 radar) ma e oo lava i Eleni, lea e 2.8 radar i le afe sikuea kilomita.

I le pito i luga o le lisi o loʻo faʻaalia e Statista, o atunuu Europa o loʻo i ai le tele o radar i le afe sikuea kilomita o Peleseuma (67.6 radar), Malta (66.5 radar), Italia (33.8 radar) ma le United Kingdom (31,3 radar).

I le isi itu, e aliali mai Tenimaka (0.3 radar), Aialani (0.2 radar) ma Rusia (0.2 radar), e ui lava i lenei tulaga o le numera laʻititi e sili ona fesoasoani i le tele o matua.

Punaoa: Statista ma SCDB.info

Faitau atili