Bullitt toe foi i le gaioiga. Ua toe tu'uina atu e Ford le Mustang a Steve McQueen

Anonim

Faʻataʻitaʻiga o ia, faatasi ai ma isi taimi maualuga, sa lauiloa mo lona auai i le leoleo "Bullitt", o se ata tifaga lea na ia "fetu" ma le tagata fai pese Steve McQueen, o le Ford Mustang toe foi mai e faaali, 50 tausaga mulimuli ane, le igoa Bullitt. O le taimi lenei, e faʻavae i luga o le GT version ma lona 5.0 lita penisini V8, e ui i lea, i lenei lomiga faapitoa Ford Mustang Bullitt, faatasi ai ma le tele o sitaili ma le malosi - 475 hp aupito maualalo , fai mai le gaosi oloa!

“Faailoaina” mo le taimi muamua i le 1968, o le aso e tatala ai le ata tifaga ma Steve McQueen, le Ford Mustang Bullitt lea ua faailoa mai e le lanu oval lanu moana ua fuafuaina mo le tatalaina i tua i le taumafanafana a sau, i le US. E le o iloa, a itiiti mai mo le taimi nei, pe o iai ni iunite o le a taunuu i Europa.

Ford Mustang Bullit 1968
E te manatua? Masalo e leai...

Mustang Bullitt - Leai ni pine, pei o le ata tifaga

O le Mustang Bullitt o loʻo tu i fafo mo le faʻatulagaina na o le Shadow Black ma Dark Highland Green, o le mea mulimuli na faʻaalia e le taʻavale a McQueen, lea e faʻaopoopoina mulimuli ane nisi elemene chrome i le pito i luma ma faamalama pito i luma, faʻaopoopo i le masani 19 "lima- uili alumini lima. O loʻo faʻaalia pea le faʻataʻitaʻiga mo le toetoe lava a leai se logo, sei vagana ai, i le ogatotonu o le pito i tua, le faʻailoga o lenei faʻapitoa faʻapitoa - o se mea e vaʻaia, ma le upu "Bullitt" i le ogatotonu.

I totonu, i le faaopoopo atu i se tusi tusi, o lona uu o se polo paʻepaʻe, i le mea o se faasinomaga tuusao i le uluai faataitaiga, o le 12-inisi LCD meafaifaaili numera, ma galuega tauave e tutusa ma le faiga faaaogaina mo le Mustang fou, lea e manatua. o le a taunuu le Ford i Europa i le faaiuga o le tausaga. E le o taʻua ai se faʻaaliga faʻafeiloaʻi faapitoa "Bullitt", lea e amata i se lanu meamata, ma le ata o le taavale nai lo le solofanua.

Ford Mustang Bullit 2018
I le faaopoopo atu i le lanu ma uili, e le gata i lea, o le leai o ni logos e tu i fafo.

5.0 lita V8 ma uiga “pupuu”

I le avea ai o le afi, o le Mustang Bullitt fou e faʻaaogaina le V8 5.0 lita o le GT version, e ui lava i le faʻateleina o le mana, "a itiiti ifo", e oʻo atu i le 475 hp, faʻaalia le faailoga o le oval lanumoana.

E faʻapea foʻi le tulaga faʻapitoa o se faiga faʻamalo maualuga faʻatasi ma se valve faʻafefe, faʻapitoa toe faʻaleleia e tuʻuina atu i le taʻavale le leo uiga o le uluai faʻataʻitaʻiga, faʻamanatuina o se ituaiga o "bubbling".

O le Bullitt fou lenei, i le ata o Steve McQueen, e masani ona 'manaia'. I le avea ai ma se mamanu, o laʻu Mustang sili ona ou fiafia i ai, e leai ni taʻavale, faʻaleagaina, ma pine. E te le tau fai atu se mea: na'o le 'manaia'

Darrell Behmer, Sili Mustang Designer

E lua, e le tasi

Ae mo le uluai faataitaiga, lea na faaalia i le ata tifaga na taia i le aso 17 Oketopa, 1968, e taua le manatua e le tasi, ae lua, 1968 Mustang GT fastbacks sa tutusa lelei, faia vaaiga. Faatasi ai ma ia, o le taʻutaʻua tulituliloa i auala tifato o San Francisco, faʻailogaina i le tele o oso.

I le faaiuga o le fana, o taavale e lua, e ui i lea, e eseese taunuuga: a o le tasi na aveina e McQueen na faatau atu e Warner Bros., i se tagata faatau tumaoti, o le isi, na faʻaaogaina i le tele o oso o le tuliga o loʻo taʻua muamua, na muta. i luga o le i ai o lona taunuuga o se fa'atau oloa. Faatoa toe maua i le amataga o le 2017, i Baja, Kalefonia, ISA.

O le isi, o loʻo misi pea, e oʻo mai i le taimi nei, ina ua iloa o loʻo i ai ia Sean Kiernan, o lona tama, o Robert, na faʻatauina i le 1974. Na maua e lona atalii i le 2014, o le Mustang "fetu tifaga" na toe foʻi mai e pei o. e fa'aalia lea i le fa'alauiloaina o le Bullitt fou.

Ford Mustang Bullit 2018
Le igoa Bullitt nai lo le solofanua i le ogatotonu.

Faitau atili