Ma sa tupu. O loʻo i ai se Toyota GR Yaris ma le afi 2JZ-GTE mai le Supra

Anonim

E moni lava, aloaia, o le tilivaina o le Toyota GR Yaris e le'i amataina. Ae ui i lea, o le pailate taʻavale Iapani Daigo Saito e le naʻo se tagata faʻatau, ma o le mafuaʻaga lea ua le tasi ae lua kopi o le taʻavale taʻavale Iapani.

I totonu o se tasi oi latou e foliga mai e "faʻatapulaʻa" ia lava i le faʻaaogaina o se pusa tino Pandem lea na faʻalauteleina ai (ua uma ona e mauaina le pusa na matou talanoa ai i nai aso talu ai?) Ma se galuega vali e faʻamanatuina ai masini tauvaga .

I le lona lua GR Yaris, Daigo Saito sa sili atu le fiasili ma filifili e sui le tolu-silinder 1.5 Turbo ma le 261 hp ma le 360 Nm mo le lauiloa ... 2JZ-GTE faʻaaogaina e le Supra A80!

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Daigo Saito (@daigosaito87) a

Le poloketi

E manino lava o le galuega o le tuʻuina o se ono-silinder i totonu-laina i se nofoaga ua fuafuaina e faʻapipiʻi ai se tolu-silinder i-laina e le o se galuega faigofie.

Afai tatou te faaopoopo i ai le mea moni e faapea o le 2JZ-GTE e manaʻo Daigo Saito e faʻapipiʻi i le Toyota GR Yaris o loʻo i ai se tele Garrett turbo ma ua vaʻaia lona faʻateleina i le 3.4 l, ona sili atu lea ona faigata lenei galuega.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le faʻamaoniga o lenei lavelave ua tuʻuina mai ia i matou e Daigo Saito lava ia, o le na faʻasoa le faagasologa o le suiga o GR Yaris e ala i lana tala Instagram.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Daigo Saito (@daigosaito87) a

I le faaopoopo atu i le mauaina o le afi fou, o lenei Toyota GR Yaris o le a leiloa foi le taʻavale uma, avea ma se taʻavale tua ma, e manino lava, o se masini faʻafefe. O lo'o fa'aauau pea ona va'ai pe fa'afefea le amio a le tama'i aoga i nei galuega fou.

Faitau atili