Amata malulu. Tusia tusi tusi ma aso faanumera? E le o luga ole Porsche 911 GT3

Anonim

Andreas Preuninger, le ulu o le Porsche's GT division, valoia e 40% o tagata faʻatau fou o le a 911 GT3 (992) filifili mo le faʻasalalau tusilima i luga o le otometi (PDK), o se numera faʻateʻia, ae o se tasi e iai se faavae mautu o le lagolago.

"Na matou leiloa le tele o fagu uaina i peti i luga o le fua o le pipii ina ua matou toe faʻafeiloaʻi le filifiliga tusi (NDR: na tupu i le 2017, ma le GT3 o le 991.2 augatupulaga). Na matou ofo i le maualuga, ”o le tala lea a Frank-Steffen Walliser ia Autocar, le faatonu o le tauvaga a Porsche.

I le aotelega, o le fua faatatau o le tausisia o le 30%, o se fuainumera e maualuga atu nai lo le 20-25% o le isi 911. Ma o le "tausala" autu o ... Amerika i Matu. I totonu o le US, o le faʻaogaina o le pusa tusi lesona i luga o le 911 GT3 o se 70% ofoofogia!

Porsche 911 GT3 2021

E foliga mai o loʻo i ai pea le toʻatele o loʻo fiafia i fegalegaleaiga ma le fiafia o le suia o mafutaga ma le lima nai lo le tulituliloaina o le taimi sili ona lelei; tu'u lena misiona i le 911 GT3 RS. #savethemanuals

Fa'asoa i la matou nusipepa

Tuu atu ia Guilherme e taʻu atu ia te oe mea uma e uiga i le Porsche 911 GT3 (992), lea na teu ai mea e fiafia i ai lona muamua: o se pusa fusu ono-silinder e mafai ona 9000 rpm ma se pusa taʻavale!

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili