Ua sauni Hyundai e gaosia le Valoaga ma le 45 Concept

Anonim

E foliga mai o le Hyundai Prophecy ma le Hyundai 45 Concept o le a faia moni lava.

O le faʻamaoniga na tuʻuina atu e SangYup Lee, sui peresitene sinia o Hyundai ma le faʻatonu o le nofoaga autu o mamanu a Hyundai i le lalolagi i se faʻatalanoaga na tuʻuina atu i le lomiga a Peretania Auto Express.

O faʻataʻitaʻiga uma e lua o loʻo fuafua e taunuʻu mai i le isi 18 masina, ma le Hyundai 45 Concept e tatau ona taunuu aʻo leʻi oʻo i le faaiuga o le tausaga ma le Valoaga (lea e mafai ona suitulaga i le Ioniq) e tatau ona faʻalauiloaina i le 2021.

Hyundai Concept 45

Hyundai 45. O lenei talaaga e le natia ai musumusuga i galuega a Giugiaro.

E tusa ai ma le Auto Express, e tatau ona faʻaoga uma faʻataʻitaʻiga le fausaga fou a Hyundai mo faʻataʻitaʻiga eletise, le E-GMP , o se ituaiga o Korea i Saute MEB.

Le lumanaʻi o le laina Hyundai

Faatasi ai ma le faʻalauiloaina o le Hyundai Prophecy ma le 45 Concept, e tatau foi i le South Korean brand ona faʻalauiloaina se auala fou i le mamanu o ana taavale.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le peti o le fatuina lea o faʻataʻitaʻiga ma o latou lava faʻasinomaga, e matua ese lava mai le tasi ma le isi - matou te tau le fai atu o le 45 ma le Valoaga o se vaega o le ituaiga lava e tasi - nai lo le mulimuli i le "matriosca", lea e fai ai le tele o se ituaiga. e le foliga mai e sili atu nai lo se seti o faʻaopoopoga ma faʻaitiitiga faʻasologa o le faʻataʻitaʻiga tutusa.

Hyundai Concept 45

O le 45 e faʻaosofia e le "pepa gaugau mamanu" o le 70s, lea na mafua ai faʻataʻitaʻiga e pei o le muamua Golf ma Delta.

O le faamaoniga o lenei mea o le faiga o le Valoaga ma le 45 Concept. Fai mai SangYup Lee, "O le 45 e sili atu i le 1970-faʻaosofia, ae faʻatasi ai ma se faʻaonaponei SUV styling. O le Valoaga na faagaeeina e le vaitau o le aerodynamic o le 1930. O loʻo faʻaalia uma e lua le fusi o mamanu tatou te mafaia.

Hyundai Valoaga

O le Valoaga na musuia e le 1930s, lea o le "streamlining" na iloa ai le matagofie o le taʻavale, faʻaalia i le lamolemole pioga.

Ole a faʻamautinoaina le "ea o le aiga" i taimi uma, e tusa ai ma le SangYup Lee, e ala i le saini susulu, lea o le a faʻaogaina ai le tekonolosi "moli moli" (se faʻasologa o tamai sikuea sikuea e mafai ona faʻafiafiaina).

Hyundai Valoaga

O le saini susulu e tatau ona faʻamautinoa le "lagona aiga" i faʻataʻitaʻiga Hyundai.

Ae i luga o le styling o le lumanai Hyundai laina, SangYup Lee fai mai: "a tatou taavale o le a pei o se laupapa chessboard, lea tatou te maua ai le tupu, masiofo, epikopo ma le fitafita (...), e eseese uma ma galulue eseese , ae faatasi, latou faia se au”.

O le mea lea, e tusa ai ma le sui peresitene o le Hyundai ma le faʻatonu o le nofoaga autu o le mamanu o le lalolagi, o foliga o faʻataʻitaʻiga a Korea i Saute o le a sili atu ona faʻavasegaina e fetaui ma le olaga o tagata faʻatau.

Punaoa: Auto Express, CarScoops, Motor1.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili