Kia faatelevaveina le eletise. O le a faʻalauiloaina ni faʻataʻitaʻiga eletise e fitu i le 2027

Anonim

Fa'ailoga i le avea ma fa'asinomaga i le ofo atu o fa'ata'ita'iga eletise, ua sauni Kia e sau ma se fa'amaoni "leaga" o le eletise ma o le i'uga o le taunuu mai le tele o Kia eletise faʻataʻitaʻiga i tausaga a sau.

Ae seʻi o tatou amata i le faʻafeiloaʻi atu ia te oe i fuafuaga mataʻutia a le South Korean brand. Mo le amataga, ua fuafua Kia e faʻalautele le tele o faʻataʻitaʻiga eletise i le 11 e oʻo i le 2025.

E tusa ai ma fuafuaga tutusa, i le vaitau i le va o le 2020 ma le 2025, o faʻataʻitaʻiga eletise a Kia e tatau ona fai ma sui o le 20% o le aofaʻi o faʻatauga i Korea i Saute, Amerika i Matu ma Europa.

S Kia Fuafuaga
Ua mae'a ona fa'agasolo fuafuaga a le Kia mo le fa'aeletise ma o fua muamua o le a alia'e mai i le amataga o le 2021.

Ae e iai isi mea. E oʻo atu i le 2027 Kia fuafua e faʻalauiloa e le tasi, e le lua pe tolu ae fitu (!) Faʻataʻitaʻiga eletise fou i vaega eseese. O mea masani ia i latou uma o le a avea ma mea moni e faʻavaeina i luga o se faʻavae tuʻufaʻatasia fou: le Eletise Global Modular Platform (E-GMP).

Afai o loʻo e mafaufau i le taimi nei pe aisea ua faʻalauiloaina ai le tele o faʻataʻitaʻiga Kia eletise, e faigofie le tali: o le South Korean brand o loʻo valoia o le a maua e taavale eletise le 25% o ana faʻatauga i le lalolagi atoa i le 2029.

O le muamua na taunuu i le 2021

Fai mai Kia, tatou te le tau faʻatali umi mo le faʻataʻitaʻiga eletise muamua na fausia e faʻavae i luga ole Eletise Global Modular Platform (E-GMP). I le tautalagia o le E-GMP, e tusa ai ma Kia, o le a mafai ai e le South Korean brand ona ofoina atu faʻataʻitaʻiga ma totonu sili ona vateatea i totonu oa latou vasega.

Pei CV code igoa , e oʻo mai i le amataga o le 2021 ma, e tusa ai ma le South Korean brand, faʻaalia le mamanu fou a Kia. E foliga mai, o lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga "Imagine by Kia" lea na faʻaalia e le Korea i Saute i le Geneva Motor Show i le tausaga talu ai.

vaai faalemafaufau e Kia
O luga o lenei fa'ata'ita'iga e fa'avae ai le fa'ata'ita'iga muamua-eletise a Kia.

Ae mo faʻataʻitaʻiga o loʻo totoe e tatau ona faʻaogaina lenei tulaga, e leʻi faʻasalalau e Kia ni aso faʻamalolo.

Le "Fuafuaga S"

Na fa'aalia ia Ianuari, "Fuafuaga S" o le ta'iala umi a le Kia ma fa'aalia ai pe fa'apefea ona fuafua le fa'ailoga e sui i le eletise.

O lea la, i le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga fou, o loʻo suʻesuʻeina e Kia le fausiaina o auaunaga tau saofaga. O le fa'amoemoe o le ofoina atu lea i tagata fa'atau le tele o filifiliga fa'atau, lisi ma lisi mo ma'a eletise.

S Kia Fuafuaga
O le vaaiga muamua lea o le afi fitu eletise a Kia i le lumanaʻi.

O le isi vaega o lo'o aofia i le "Fuafuaga S" o pisinisi ia e feso'ota'i ma le "ola lona lua" o ma'a (latou toe fa'aaogaina). I le taimi lava e tasi, ua fuafua Kia e faʻamalosia ana atinaʻe faʻatau mo faʻataʻitaʻiga eletise ma fesoasoani e faʻalautele ana faʻatonuga.

Mo lenei mafuaʻaga, o le South Korean brand o le a faʻapipiʻiina le sili atu i le 2400 chargers i Europa faʻatasi ma ana faʻatau. I le taimi lava e tasi, o lenei tautinoga i le totogiina o nofoaga ua faaliliuina i se tupe teufaafaigaluega ia Setema 2019 i le IONITY.

Faitau atili