IONIQ ua le toe avea ma faʻataʻitaʻiga ma ua avea ma faʻailoga ... 100% eletise

Anonim

O lona uiga IONIQ fa'ailoaina le fa'ata'ita'iga "meamata" a Hyundai i ni fa'aliliuga ma'oti e tolu: hybrid, plug-in hybrid ma 100% eletise. Ae o lea ua filifili Hyundai e faalauiloa le igoa IONIQ mai le igoa faʻataʻitaʻi i le faʻailoga.

E pei o le aiga ID a Volkswagen, o le IONIQ fou o le a fa'ailoa tulaga ese ai se fa'asologa o 100% fa'ata'ita'iga eletise e tuto'atasi mai tulaga o lo'o iai nei a le kamupani gaosi. E leʻo manino atoatoa pe o le IONIQ o le a avea moni ma se faʻailoga tutoʻatasi - e pei ona tupu i le Kenese, le faʻailoga faʻapitoa lata mai a le kamupani a le Hyundai Motor Company - pe, pei o ID, o le a latou faʻaauau pea ona tauaveina le faailoga Hyundai.

O le mea ua 100% mautinoa o nei taavale eletise fou 100% o le a amata ona taunuu i le 2021 ma le tatalaina o le latou faʻataʻitaʻiga muamua, lea o le a faʻatasi ma isi e lua o le a taunuʻu mai i tausaga o lumanaʻi.

IONIQ

Le fou IONIQ 5, IONIQ 6 ma IONIQ 7

O le muamua oi latou uma o le a avea ma IONIQ 5 , o se crossover faʻatusatusa, lea o le a avea ma faʻataʻitaʻiga o le evocative Hyundai Concept 45, na tuʻuina atu i le (faʻamaoni) mulimuli Frankfurt Motor Show i le 2019.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le 2022 o le a tatou vaʻai i le IONIQ 6 , o se saloon o lona mamanu o le a matua aafia i le lamolemole ma le susu mamanu o le Hyundai Valoaga, o se manatu sa tatau ona tatou vaai i ai i lenei tausaga ua faalēaogāina Geneva Motor Show.

Mulimuli ane, i le 2024, o le a taunuu mai le IONIQ mulimuli, le IONIQ 7 , o se SUV o lapoʻa tetele, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga e lua, e leʻi faʻamoemoeina e soʻo se manatu. Ae ui i lea, i ata o loʻo faʻaalia ai lenei tusiga, e mafai ona maua se vaaiga o lona saini susulu.

O le tolu o le a faʻaalia ai sitaili taʻitoʻatasi maʻoti - mai le sili atu geometric ma faceted 5 (musuia e le 70s) i le sili atu ona mama ma lapotopoto 6 (musuia e le 30s), mo se faʻataʻitaʻiga - ae o le ai ai elemene mamanu e tuʻufaʻatasia i latou, pei o le o mata'itusi fa'amatu'u fa'a pika.

Hyundai Concept 45

Hyundai Concept 45

"(...) O le mamanu o taavale a le IONIQ o le ai ai se autu masani o le" Timeless Value.

Hyundai

E-GMP

E pei lava ona i ai i le Volkswagen le MEB o loʻo faʻavaeina uma ana faʻataʻitaʻiga ID, o le a maua e le Hyundai Motor Company le E-GMP , o se faʻavae fou faʻapitoa mo 100% faʻataʻitaʻiga eletise. E tusa ai ma le vaega a Korea, o le a faʻatagaina le IONIQ 5, 6, ma le 7 i le lumanaʻi e le gata o le faʻaalia o le tutoʻatasi taua ae faʻapea foʻi le vave faʻatonuina.

O le E-GMP o loʻo folafola mai e sili atu le fetuutuunai ma fesoʻotaʻiga mo tagata nofoia, faʻatasi ai ma nofoa "sili ona fetuutuunai", fesoʻotaʻiga uaea (uaea) ma uiga faʻapitoa e pei o se pusa totigilima ua mamanuina e pei o se atigi pusa.

IONIQ
O le faʻalauiloaina o le IONIQ na faʻamanatuina i le "suiga" o le London Eye i se "Q" tele. O le amataga lea o le faʻasalalauga muamua o le faʻailoga fou ua faʻaigoaina "O aʻu i le Pule".

E tasi le miliona trams i le 2025

O le fa'alauiloaina e le IONIQ o le fa'ailoga ua fa'aalia ai le fa'amalosia o le ta'utinoga a le sau'ai Korea i le mama ma le fa'atumauina le feoa'i. I lalo o lana Fuafuaga 2025, Hyundai Motor Company o loʻo faʻamoemoe e avea ma kamupani lona tolu sili ona tele o taʻavale lanu meamata i le 2025.

O lona sini, e oo atu i le 2025, o le faatauina atu lea o le tasi miliona taavale eletise (maa) ma ia maua se 10% sea ina ia avea ai ma taitai o le lalolagi i taavale eletise. O lenei tausaga, o le faʻamoemoe o le a faʻatau atu le 560 afe taavale eletise (maa) i le lalolagi atoa, lea o le a faʻaopoopoina pea le faʻatau atu o FCEVs (eletise ma le hydrogen fuel cell).

Faitau atili