O le IONITY e iai le isi faufale fa'atasi: le Hyundai Motor Group

Anonim

O le ta'ita'i o Europa i luga o feso'ota'iga eletise maualuga, o le IONITY o lo'o i ai se pa'aga fou ma tagata e umia sea: le Hyundai Motor Group.

I lenei auala, ua auai le Hyundai Motor Group i se pisinisi soofaatasi e aofia ai le BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company ma Volkswagen Group.

O le faʻamoemoe i tua atu o le auai o le Hyundai Motor Group i lenei pisinisi faʻatasi e matua faigofie lava: ia faʻateleina le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga eletise maualuga i luga o auala tetele a Europa, ma faʻalauteleina ai le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le eletise eletise.

ionity pou fa'atonuina

le IONITY feso'ota'iga

O lo'o fa'agaoioia ile European CCS (Combined Charging System) ma le fa'aogaina o le 100% malosiaga fa'afouina, o le feso'ota'iga IONITY o lo'o va'aia e le to'atele o se la'asaga taua mo le fa'atinoina atili o le eletise i totonu o Europa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ua auai i le pisinisi soofaatasi, Thomas Schemera, Pule Pule ma Taitai Vaega o Oloa, Hyundai Motor Group, fai mai: “Mo Hyundai ma Kia, o le oloa ma tagata faatau e fesootai vavalalata ma le faigofie ma faamanuiaga moni. E ala i le teufaafaigaluegaina o tupe i le IONITY, na avea ai i matou ma vaega o se tasi o fesoʻotaʻiga sili ona atoatoa e faʻatupeina i Europa".

Michael Hajesch, Pule Sili o le IONITY, fai mai: “Faatasi ai ma le ulufale i luga o le Hyundai Motor Group,

ua i ai nei la matou paaga tuuto ma le poto masani faavaomalo i le tulaga o le eletise eletise".

Amata i aso nei, o le a matou galulue faʻatasi e aʻoaʻoina tagata e uiga i le eletise eletise ma faʻalauiloa mea fou i lenei vaega e faʻaogaina ai le faʻaaogaina o taavale eletise i le masani masani, aemaise lava i malaga umi.

Michael Hajesch, Pule Sili o le IONITY

Faitau atili