Hyundai Bayon. O loo sau se “uso laitiiti” i Kauai

Anonim

Hyundai's SUV/Crossover laina ua setiina e tupu ma le Hyundai Bayon e tatau ona avea ma ou sui fou.

E foliga mai e faʻavae i luga o le faʻavae o le Hyundai i20 fou, ua vaʻaia e Bayon lona igoa na musuia e le taulaga Farani o Bayonne (o loʻo i le va o le Atelani ma le Pyrenees) ma o le a, e tusa ai ma le South Korean brand, o se oloa e taulai tonu i le Europa. maketi.

Fa'atulaga mo le fa'alauiloaina i le afa muamua o le 2021, o le a tu'u ai e Bayon ia lava i lalo o Kauai i le va'aiga a Hyundai, e avea o se fa'ata'ita'iga fa'aulufale mo se SUV/Crossover va'aiga lea i Europa e iai fo'i Tucson, Santa Fe ma Nexus.

Hyundai Kauai
Faʻafouina, Kauai o le a faʻafeiloaʻi i le 2021 o se "uso laʻitiiti".

E ala i le faʻalauiloaina o se faʻataʻitaʻiga B-segment fou e fai ma faʻavae o la matou SUV, matou te vaʻai i se avanoa sili e tali atu ai e sili atu i manaoga o tagata Europa.

Andreas-Christoph Hofmann, Sui Peresetene o Maketi ma Oloa, Hyundai

O le a le mea e faʻamoemoeina mai Bayon?

Mo le taimi nei, e leʻi faʻaalia e Hyundai nisi faʻamatalaga poʻo se isi ata o Bayon e ese mai i le teaser na matou faʻaali atu ia te oe. Ae, tuʻuina atu lau faʻavae o loʻo i ai nisi mea e foliga saʻo.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le mea muamua e fa'atatau i masini e tatau ona fa'aogaina e le Hyundai Bayon. Talu ai o le a faʻasoa le faʻavae ma le i20 e tatau foi ona faʻasoa tutusa afi.

O lona uiga o le Hyundai Bayon atonu o le a maua le tautua a le 1.2 MPi ma le 84 hp ma le lima-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona ma le 1.0 T-GDi ma 100 hp po o le 120 hp lea e feso'ota'i ma le 48 V mild-hybrid system (standard on the more mamana version, optional on the less powerful) ma o lo'o tu'ufa'atasia i le fitu-saosaoa lua-clutch transmission otometi po o se atamai ono-saosaoa tusi lesona (iMT) transmission. .saosaoa.

Lona lua, e matua le taumate o le ai ai se 100% eletise eletise o le Bayon - e le o fuafuaina foi, i le taimi nei, mo le i20 fou - faatasi ai ma lena avanoa ua faatumuina, i se vaega, e Kauai Electric, ma o le a. ia faʻaopoopoina i le IONIQ 5 fou (taunuu i le 2021).

Ma le mea mulimuli, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le iʻuga o le Active variant na maua e le i20 i le augatupulaga lea ua le toe galue. O le a ave ea e Bayon lona tulaga, pe o le a tatou vaʻai i le Hyundai o loʻo faia e pei o le Ford o loʻo faʻatauina le Fiesta Active, e oʻo lava i le vaega tutusa o le Puma ma le EcoSport?

Faitau atili