O le a fausia e Kia se tulaga fou mo taavale a le militeri

Anonim

Ua leva ona tuuto atu i le gaosiga o taavale a le militeri (ua uma ona gaosia 140,000 taavale mo le vaegaau) i Kia mana'o e fa'aoga uma lona poto masani i le fatuina o se tulaga fa'ata'atia mo le isi augatupulaga o lenei ituaiga ta'avale.

O le sini o le South Korean brand o le fatuina lea o se faʻavae o le a avea ma faavae mo le tele o ituaiga eseese o taavale a le militeri e mamafa i le va o le 2.5 ma le lima tone.

O le faʻamoemoe o Kia e gaosia muamua faʻataʻitaʻiga o taʻavale lapopoa i se taimi mulimuli ane i lenei tausaga, tuʻuina atu mo le iloiloga a le malo o Korea i Saute i le amataga o le 2021 ma, afai e alu uma e tusa ai ma le fuafuaga, ia faʻaalia muamua faʻataʻitaʻiga i le 2024.

galuega faamiliteli Kia
Ua leva ona auai Kia i le atinaʻeina ma le gaosiga o taʻavale mo le au faʻaauupegaina.

E tusa ai ma le tala a Kia, o nei faʻataʻitaʻiga o le ai ai le 7.0 l diesel engine ma le otometi faʻasalalau ma o le a faʻaogaina faiga e pei ole ABS, fesoasoani paka, faʻatauvaʻa ma e oʻo lava i se mataʻituina e mafai ai ona e vaʻavaʻai i mea o loʻo tupu i ou tafatafa. O le fausiaina o se faʻavae faʻapitoa o le a mafai ai ona faia ni fesuiaiga ma meafaigaluega faʻapitoa poʻo auupega.

O le hydrogen o se peti foi

I le faaopoopo atu i lenei tulaga fou, e fuafua foi Kia e fausia se ATV e le gata mo le faʻaaogaina e le militeri ae faʻapea foʻi mo taimi paganoa poʻo le faʻaaogaina fale gaosi oloa, e faʻavae i luga o le taʻavale a le Kia Mohave, o se tasi o SUVs a South Korea.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ma le mea mulimuli, e foliga mai foʻi Kia tuuto i le suʻesuʻeina o le gafatia o tekonolosi suauu suauu i totonu o le militeri. E tusa ai ma le tala a Kia, e mafai ona faʻaogaina lenei tekinolosi e le gata i taʻavale a le militeri ae faʻapea foi i afi faʻafuaseʻi.

I le lumanaʻi, o loʻo fuafua le faʻailoga a Korea i Saute e faʻaoga le poto masani ma le alualu i luma na ausia i le atinaʻeina ma le gaosiga o taʻavale mo le autau i ana poloketi PBV (Purpose-Built Vehicle).

Faitau atili