O Toyota ma Subaru o lo'o tu'ufa'atasia ma o le a sau se tupulaga fou o le GT86/BRZ

Anonim

Ina ua maeʻa le umi o faʻatali, ua maua nei e le au penisini i le salafa o le lalolagi tala ua leva ona latou faʻatali: Toyota ma Subaru o le a faʻaauau pea ona galulue faʻatasi ma o le a oʻo mai se tupulaga fou o le GT86/BRZ duo.

O le faʻamaoniga na oʻo mai i se faʻamatalaga na tuʻuina mai e kamupani e lua e le gata ina latou faʻaalia o le "masaga taʻaloga" GT86 ma BRZ o le a iai se isi augatupulaga ae o loʻo faʻasalalau foi fuafuaga mo le lumanaʻi o le galulue faʻatasi i le va oi latou.

E tusa ai ma le Toyota GT86 ma Subaru BRZ, na o le pau lava le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai e faʻailoga e lua o le mea moni o le a oʻo mai se tupulaga fou. E le gata i lea, e le o iloa poʻo afea e vaʻaia ai le malamalama o le aso poʻo le a le ituaiga afi o le a faʻaaogaina.

Toyota GT86

E tutusa ma faapena… tutusa. E oo lava i aso nei, 7 tausaga talu ona latou faalauiloaina, o masaga Iapani Toyota ma Subaru e faigata ona iloa.

Fuafuaga a Toyota ma Subaru

I le faaopoopo atu i le tupulaga fou o GT86 ma BRZ, Toyota ma Subaru faʻasalalau foi isi fuafuaga. I le amataga, o kamupani e lua o loʻo faʻatau i luga o lenei faiga faapaaga e "ola" i le mea latou te faʻamatalaina o se "vaitaimi e tasi o suiga loloto naʻo le vaʻaia tasi i le seneturi".

Fa'asoa i la matou nusipepa

Toyota GT86
I le tupulaga fou, o totonu o le a sili atu ona lafoaia lenei sitaili faʻatusa ma faʻaaogaina se mea sili atu faʻaonaponei ma tekinolosi.

Ina ia tali atu i lenei vaega o suiga, ua malilie Toyota ma Subaru e fausia faatasi se tulaga mo taavale eletise maa, e atiina ae se faʻataʻitaʻiga eletise soofaatasi lea o le a faʻaogaina ai Subaru's uma-uili faʻataʻavalevale ma tekinolosi eletise mai le Toyota.

O fuafuaga e aofia ai foʻi le galulue faʻatasi i vaega o taʻavale fesoʻotaʻi, taʻavale tutoʻatasi ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le Toyota hybrid system i le tele o faʻataʻitaʻiga Subaru (i le taimi nei naʻo le Subaru Crosstrek o loʻo i ai lenei faiga).

Faitau atili