O loʻo i ai se Subaru WRX fou ma ua maua ai kenera ... crossover

Anonim

E le mafai ona le matauina le "ofutau" uliuli o loʻo siomia ai le uili saʻo faʻaofuofu ma le pito i lalo o le tino o le mea fou. Subaru WRX fa'aaliga, e pei o so'o se fa'asagaga.

Afai e le o le sedan muamua lea na maua le gafa vaaia o le crossover - sa i ai le Volvo S60 Cross Country ma o lea ua i ai le matou Polestar 2 - ona vaʻaia lea o loʻo faʻapipiʻiina ma le taʻavale o lona talatuu e toe foʻi i le talatuu Impreza WRX STi o se mea uiga ese. vaai.

O le faʻaogaina o le ea i luga o le pulou, i le isi itu, e sili atu ona masani, ae o le apaʻau pito i tua masani na faʻaaogaina e teuteu ai le WRX ma ona muamua e leai se mea, faʻatasi ai ma se mea faʻapitoa pito i tua o loʻo faʻaalia i lona tulaga.

2022 Subaru WRX

tulaga fou

Ae peitai, mo le vaega o totoe, o le Subaru WRX fou e tumau pea ia lava, e oo lava i le aumaia o le tele o foliga fou.

Amata i lona tulaga, o le Subaru Global Platform (SGP), na faia e Impreza i le 2016 ma ua uma ona avea ma faavae mo le toetoe lava o le vaega atoa o le gaosiga Iapani, e pei o le SUV Ascent poʻo le Outback.

2022 Subaru WRX

O loʻo tu i fafo mo lona 28% faʻateleina i le torsional rigidity ma 75% o faʻamaufaʻailoga taula, lea, e tusa ai ma le faʻailoga, e maua ai le WRX uiga sili atu i tulaga o le taulimaina ma le taulimaina.

E mataʻina foʻi le faʻatagaina e le SGP se ogatotonu maualalo o le kalave ma o le pito i tua o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le tino ae le o le pito i lalo e pei o le taimi muamua, e faʻaitiitia ai le taʻavale.

2022 Subaru WRX

Enisi fou ae fai fusu

E fou foi le afi. O lo'o tumau pea le fa'amaoni i le fusu e fa-siliva ma o lo'o fa'apipi'i umi i luma, ae o lea ua fa'aogaina le FA24F, ma le 2.4 lita le malosi ma le turbo ua uma ona fa'aoga i le Ascent ma Outback.

2022 Subaru WRX

I le tulaga o le Subaru WRX fou, na maua ai se malosi, e tuʻuina atu le maualuga o le 275 hp (264 hp i faʻataʻitaʻiga taʻua), ae na leiloa se mea, faʻamau i le 350 Nm (faʻasaga i le 376 Nm). O le faʻailoga Iapani e leʻi tuʻuina atu faʻamatalaga i lana faʻatinoga.

O le pusa fusu o loʻo faʻapipiʻiina i se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa - o se filifiliga ua seasea tupu i nei aso - poʻo, i le filifiliga, i se otometi e taʻua o le Subaru Performance Transmission e faʻamaonia, fai mai Subaru, e oʻo atu i le 30% sili atu le saoasaoa pe a suia le ki. ratio i luga ma luga. i le 50% vave e faʻaititia.

2022 Subaru WRX

O le mea moni, o le Subaru WRX fou e fa uili ta'avale, fa'aaoga le Subaru Symmetrical All-Wheel Drive fa'amaonia ma Active Torque Vectoring (torque vectoring).

O se faavae malosi, faʻapipiʻiina e se faʻataʻitaʻiga fesoasoani eletise fou ma se faʻamalologa pito i luma ma le geometry toe faʻaleleia ma se seti faʻatulagaina i luga o le matagaluega, folafola atu e tuʻuina atu i le WRX fou se tali vave ma sili atu le saʻo i a tatou poloaiga, aʻo faʻateleina lona faʻatinoga. pei o lou ta'avale mafanafana.

2022 Subaru WRX

Ma le mea mulimuli, o totonu lea tatou te vaʻai ai atonu o le suiga sili. O le dashboard o le Subaru WRX fou ua pulea nei e le lima limafoai 11.6″ touchscreen, fa'atulagaina i luga, fa'atasi Apple CarPlay ma le Android Auto.

E te sau i Europa?

E ui lava i le sedan faatulagaga, o le sili tauva o le Subaru WRX fou e tatau ona vevela vevela e pei o le Volkswagen Golf R po o le itiiti foi, ma foi (matua) aafia i rallies, Toyota GR Yaris. Afai o numera muamua e foliga mai e laititi, o le STi i le lumanaʻi e faʻamoemoe e faʻateleina tele.

2022 Subaru WRX

Le Subaru WRX fou na faʻalauiloaina i le Iunaite Setete o Amerika, ma Amerika i Matu o lona taunuuga autu. I lenei itu o le Atelani, e foliga mai e le oʻo atu i le "konetineta tuai", ona o le "taua i luga o le emissions" o loʻo faia iinei. I Potukale, e oʻo lava i le faʻagaloina, ona o le faʻailoga e le o maketi iinei.

Faitau atili