A uma mea uma, aisea ua fa'atauina ai le tele o "SUV-Coupé"?

Anonim

Na amata i le na o le BMW X6, ae o lona manuia - na sili atu nai lo faʻamoemoega sili ona faʻamoemoeina, e tusa ai ma le faʻailoga - o lona uiga, i ni nai tausaga, o le SUV-Coupé vaega na vaʻaia le faʻateleina o talosaga ma le taunuu mai o Mercedes-Benz. , Audi ma e oʻo lava ia Skoda ma Renault.

Ae o a mafuaʻaga i tua atu o le manuia o lenei faʻatulagaga o le tino, lea e tuʻufaʻatasia ai ni manatu eseese se lua e pei o le taʻaloga e fesoʻotaʻi ma se coupé ma le agavaʻa o se SUV?

Ina ia iloa, na fesiligia e a matou uo i Autoblog Alexander Edwards, le peresitene o le Strategic Vision, o se kamupani faufautua tau taavale.

BMW X6

O le BMW X6 o se tasi oi latou e nafa ma le "boom" o le SUV-Coupé.

talaaga fa'atau

E tusa ai ma le Strategic Vision, o loʻo i ai mafuaaga faʻapitoa ma mafaufau ma faʻaaogaina e Alexander Edwards le tulaga o Mercedes-Benz e fai ma faʻataʻitaʻiga o loʻo iai i le GLC Coupé ma le GLE Coupé ana talosaga i lenei niche.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E tusa ai ma ia, o tagata faʻatau o le SUV-Coupé a Siamani, i le averesi, fa i le lima tausaga e laʻititi nai lo le tagata faʻatau masani o se SUV tutusa.

E le gata i lea, e tusa ai ma le au suʻesuʻe, oi latou o tagata taʻitoʻatasi e popole tele i le ata, e le fiafia i le tau o le tau ma e pei o le manatu o le faʻatauina o se faʻataʻitaʻiga ma se faʻasologa e le o faʻasalalau.

Renault Arkana

Renault Arkana

E uiga i lenei mea, fai mai Alexander Edwards o nei tagata faʻatau "vaai i le taʻavale o se faʻaopoopoga o latou lava (...) E le gata i le manaʻo o le taavale e fai ma sui o latou, latou te mananaʻo ia tutusa ma lo latou manuia".

O mafua'aga o lo'o i tua o peti fa'ailoga

I le amanaia o le talaaga o le SUV-Coupé faʻatau masani (a itiiti ifo i le tulaga o Mercedes-Benz), e le o se mea e ofo ai le faʻaauau pea ona faʻatupeina e faʻailoga i lenei faatulagaga.

Latou te faʻafeiloaʻi i se vaega laʻititi laʻititi, lea e fesoasoani e faʻateleina le vaʻaia ma foliga faʻailoga i nei laulau. E le gata i lea, e pei ona taʻua e Alexander Edwards, o le mea moni o latou tagata faʻatau e itiiti le "mafaufau" i le tau ole tau - e masani lava o ni nai afe euros maualuga pe a faʻatusatusa i SUVs faʻatusa masani - e mafai ai e faʻailoga ona maua le manuia o le maualuga o tupe maua i le iunite faʻatau.

Punavai: Autoblog

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili