Amata malulu. O lenei Nissan Skyline GT-R R32 ua toe faʻaleleia e Toyota

Anonim

Afai ua uma ona e iloa le Faletaavale Tala'aga , O lenei vaaiga e mafai ona tatou vaʻaia tagata faigaluega Toyota toe faʻafoʻisia se Nissan Skyline GT-R R32 e le o se mea e ofo ai.

E mafua ona o le Historic Garage e umia e Toyota ma toe faʻaleleia taavale, poʻo le a lava le ituaiga, o se vaega o lona mafuaʻaga.

I le faaopoopo atu i le toe faʻaleleia o taavale, o loʻo i ai i le Historic Garage se nofoaga faʻaaliga e mafai ai ona e mauaina taʻavale masani o ituaiga eseese. O le mea e sili ai, ua sauni uma i latou e faʻatautaia, faʻatasi ai ma tagata faigaluega e faia i lea taimi ma lea taimi ma e oʻo lava i le valaʻauina o tagata lautele e faʻatasi ma i latou i nei taimi.

Nissan Skyline GT-R R32 toe fa'aleleia e Toyota's Historica Garage

O lo'o tu i tafatafa o le Toyota's MegaWeb fa'atau i Odaiba, Tokyo, o tagata faigaluega o le Talafa'asolopito o le Faletaavale e masani lava ona matutua matutua, ma o latou olaga fa'apolofesa umi na fa'aalu i le vaega o gaosiga i le sauai Iapani.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le vitio lea tatou te vaʻaia ai vaega eseese o le toe faʻaleleia o le Nissan Skyline GT-R R32 faʻamalosi i lalo ifo o le 10 minute o se galuega e tusa ma le 18 masina, e tusa ai ma le Japanese Nostalgic Car.

Ma mai le mea e mafai ona tatou vaʻaia, o le iuga e foliga mai e sili.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili