E foliga mai o se meataalo, ae e leai. Morris JE ose fa'atau eletise e sau ile 2021

Anonim

Pe a talanoa e uiga i le igoa Morris, e tolu faʻataʻitaʻiga e oʻo mai i lou mafaufau: o le Laʻititi, o le Mini-Minor (aka Mini) ma le Marina leaga. Ae ui i lea, o lenei ituaiga o taavale afi a Peretania na faia e sili atu nai lo nei taavale e tolu, e oʻo lava i le i ai o se vaevaega faʻapitoa mo taavale faʻatau, ua taʻua o Morris Commercial, lea na mou atu i le 1968.

I le tautala ai e uiga i le Morris Commercial, o le mea tonu lava lea, e ala i le lima o se vaega e le iloa o le aufaipisinisi a Europa, na toe fanauina i le 2017 ma o loʻo sauni nei e faʻalauiloa lana faʻataʻitaʻiga muamua, o se taʻavale eletise ma se foliga tuai e taʻua o JE.

Faʻatasi ai ma le mamafa mamafa o le 2.5 t, gafatia e ave ai le 1000 kg ma le lautele o le 322 km, e tusa ai ma le Morris Commercial, e faʻaaogaina e JE se maa ma le malosi o le 60 kWh e mafai ona toe faʻaleleia i le 80% i le na o le 30 minute. i se nofoaga e fa'aola vave.

Morris JE
E ui lava i foliga tuai, o le Morris JE o se 100% fou faʻataʻitaʻiga.

tuai ae faaonaponei

E ui lava i le toe foʻi faʻataʻitaʻiga na matua faʻaosofia e le Morris J-Type Van na faʻalauiloaina i le 1949 - e foliga mai o se meataalo saʻo mai se faasologa a tamaiti e pei o le postman Pat - Morris Commercial na liliu i mea sili ona faʻaonaponei pe a gaosia le tino JE, faʻamaonia le fa'aogaina o le alava kaponi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Morris J-ituaiga

O le Morris J-Type, o le faʻataʻitaʻiga lea na aumai ai e JE le musumusuga.

E ui o fea o le a gaosia ai le Morris JE e tumau pea ona le iloa (naʻo le iloa o le gaosiga o le a faia i luga o eleele o Peretania), ua uma ona faʻasalalau e Morris Commercial o loʻo fuafua e gaosia le 1000 iunite / tausaga o le van.

Morris JE

Fai mai Morris Commercials e fesoasoani le toe fo'i foliga e manumalo i tagata fa'atau.

Faatasi ai ma le taunuu mai o loʻo faʻatulagaina mo le 2021 ma se tau faʻatatau e tusa ma le 60,000 pauna (naʻo le 70,000 euros), e leʻi iloa pe o le a faʻatau atu Morris JE i maketi e ese mai i Peretania.

Novema 16 faʻafouina: O le tala muamua na faʻatatau i le mamafa o le taʻavale e 2.5 tone, lea e le saʻo. O le 2.5 t o lo'o fa'atatau i le mamafa atoa (mamafa ta'avale + mamafa uta uta maualuga). Ua fa'asa'o fo'i le tau fa'aliliu mai pauna i le euro.

Faitau atili