O le isi Ford eletise mai le Volkswagen's MEB? E foliga mai

Anonim

Fausia i Cologne, Siamani, ma fa'amoemoe e taunu'u mai i le 2023, o le fa'ata'ita'iga Ford e fa'avae i luga o le fa'avae MEB a Volkswagen atonu e iai sona “uso”.

E tusa ai ma se faʻamatalaga na taʻua e le Automotive News Europe, Ford ma Volkswagen o loʻo talanoa. Le sini? O le North American brand na liliu i le MEB e fausia ai se faʻataʻitaʻiga eletise lona lua mo le maketi a Europa.

E ui o le Volkswagen Group na musu e fai se faʻamatalaga e uiga i lenei tala, na fai mai Ford Europe i se faʻamatalaga: "E pei ona matou fai atu muamua, o loʻo i ai se avanoa e fausia ai se taavale eletise lona lua e faʻavae i luga o le MEB platform i Cologne, ma o loʻo iloiloina pea lenei mea. .” .

MEB tulaga
I le faaopoopo atu i le Volkswagen Group brands, MEB o loʻo sauni e "fesoasoani" i le eletise Ford.

bet atoa

Afai e faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga lona lua a Ford e faʻavae i luga o le MEB, o le a faʻamalosia ai le malosi o le faʻailoga a le North American brand i le eletise o lona tulaga i Europa.

Afai e te manatua, o le sini a Ford o le faʻamautinoa mai le 2030 agai atu i luga o le tele o taavale pasese i Europa e naʻo le eletise. A'o le'i o'o i lena, i le ogatotonu o le 2026, o le laina lava lea e tasi o le a leai se gafatia e fa'aoso - pe ala mai i fa'ata'ita'iga fa'aeletise po'o plug-in hybrid.

I le taimi nei, afai o loʻo i ai se soʻotaga / paʻaga na fesoasoani ia Ford e faʻavaveina lenei peti i luga o le eletise, o le mea lea na ausia ma Volkswagen. I le taimi muamua na taulaʻi atu i taavale faʻapisinisi, o lenei soʻotaga talu mai lena taimi ua faʻalauteleina i faʻataʻitaʻiga eletise ma tekinolosi faʻatautaia tutoʻatasi, uma e tasi le sini: faʻaitiitia tau.

Faitau atili