Ford fa'alauiloa Evos i Saina. O le sui lea e suitulaga ia Mondeo?

Anonim

Na filifilia e Ford le lomiga o lenei tausaga o le Shanghai Motor Show, i Saina, e tuʻuina atu lana foafoaga fou i le lalolagi, le Ford Evos.

Fausiaina e le Changan Ford pisinisi faʻatasi, i lalo o le faʻailoga a Saina 2.0 fuafuaga mo le lanumoana lanumoana, o le Evos o se ituaiga crossover coupe - e iai ni mea e masani ai ma le Citroën C5 X fou, e te le manatu? -o loʻo i ai se vaega pito i tua e faʻamanatu mai ai foi ia i tatou tino o ituaiga van.

O le pito i luma, faʻatasi ai ma se faʻailoga tele ua maeʻa i le uliuli ma faʻatasi ai ma se saini malamalama masaesae, e musuia e le gagana vaʻaia a le Equator, o se SUV tele fou lea na faʻalauiloaina foʻi e Ford talu ai nei i Saina, lea e faʻaalia manino ai le taua o lenei maketi. le kamupani gaosi Amerika i Matu.

Ford evos

E itiiti lava se mea e iloa e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga, lea e oʻo mai i le taimi nei e faʻamaonia i le maketi Saina. Ae ui i lea, o le avanoa o lenei faʻataʻitaʻiga o le a faʻatau atu foi i Europa ma Amerika i Matu e le faʻasalaina, e sui ai le Ford Mondeo ma le Ford Fusion, i le faasologa.

E faʻamaonia foi o afi ia o le a "faʻaola" lenei Evos, e ui lava e faʻamoemoeina faʻainisinia eletise.

Bet i tekinolosi

Na fa'aalia e Ford se ata o le fale o le Evos, ae na o'o mai e pu'eina uma ai lo matou va'ai, ona o lenei fa'asagaga ua fa'aalia mai i se laulau fa'alava e sili atu ma le tasi mita le lautele (1.1m).

Ford evos

O lenei laulau ua vaevaeina i le va o se meafaifaaili numera ma le 12.3" ma se mata tele tutotonu - ma le 4K iugafono - ma le 27 ", e mafai ona "taufetuli" le suiga lata mai o le Ford's SYNC + 2.0 system, lea o loʻo i ai tekinolosi o le atamai faʻapitoa a Baidu.

E pei o le Mustang Mach-E ma le F-150 fou, o lenei Evos e mafai foi ona maua faʻamatalaga mamao o OTA (i luga o le ea).

O afea e taunuu ai?

E le’i fa’amaonia mai e Ford po’o afea e amata fa’atau atu ai le Evos fou i le maketi i Saina, ae ua iloa o le a fa’ataunu’uina le amataga i le tausaga nei.

O loʻo tumau pea le vaʻaia pe o lenei faʻataʻitaʻiga fou mai le lanu lanumoana lanumoana o le a "faʻatapulaʻaina" i le teritori o Saina pe o le a tuʻufaʻatasia foi, i le lumanaʻi, Ford's Europa ma Amerika i Matu.

Ford Evos ata tusi

Faitau atili