Ma 4 miliona alu. O le fale gaosi Kia i Slovakia ua o'o atu i fa'ailoga iloga

Anonim

Na faʻaulufaleina i le 2006, le fale gaosi Kia i Žilina, Slovakia, e na o le pau lea o le fale gaosi oloa a le kamupani faufale i le konetineta o Europa ma ua ausia nei se isi mataʻina i lona talafaasolopito ina ua vaʻaia le fa miliona o taavale o loʻo taʻavale mai le laina faʻapotopotoga.

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia o se Kia Sportage, lea e tuʻufaʻatasia i luga o le laina faʻapotopotoga 7.5 kilomita le umi e elemene uma o le "Ceed family": le Ceed, Ceed GT, Ceed SW, ProCeed ma XCeed.

Faatasi ai ma le gafatia e gaosia ai ni ata eseese se valu i le taimi e tasi, o le fale gaosi Kia i Slovakia i aso nei o se tasi o le gaosiga autu ma le auina atu i fafo iunite i lena atunuu, ma le 3700 tagata faigaluega.

Kia factory Slovakia

o se tupu vave

Muamua na fuafuaina e gaosia le Kia Ceed, o lenei falegaosimea na nafa ma le gaosiga o augatupulaga mulimuli e tolu o Sportage, ma manatu o ia lava o le poutu o le tuputupu aʻe o le ituaiga i Europa.

Ina ia maua se manatu i lona tuputupu aʻe, o le tasi miliona taavale na tuʻua le laina gaosiga i le 2012 ma talu mai lena taimi, o le fale gaosimea, i le tolu tausaga, faʻaopoopoina le isi miliona i lona gaosiga atoa.

E tusa ai ma lenei tulaga mataʻina, na saunoa ai Seok-Bong Kim, Peresitene o Kia Slovakia: "Ona o taumafaiga uma a matou tagata faigaluega, aemaise lava le au gaosi oloa, ua matou ausia ai lenei tulaga maoae i lo tatou talafaasolopito".

Kia Slovakia ua leva ona lauiloa mo ona tulaga tulaga ese o le lelei, lelei, saogalemu ma tekinolosi, ma o le manuia oa tatou faʻataʻitaʻiga i Europa e atagia lelei ai o latou tulaga maualuga.

Seok-Bong Kim, Peresitene o Kia Slovakia

ua taula'i mata i le lumanai

A aunoa ma le "fa'ate'ia" i le manuia ua uma ona ausia, o le fale gaosi Kia i Slovakia ua uma ona sauniuni mo le lumana'i, faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega o le 70 miliona euros e mafai ai ona gaosia ma faʻapipiʻi afi afi fou.

O le iʻuga, o loʻo gaosia nei masini penisini maualalo i luga o laina faʻapotopotoga e tolu, ae o le laina lona fa o le a tuʻuina atu i le gaosiga o le 1.6 "Smartstream" diesel engine.

Faitau atili