Lexus NX fou ua uma ona fa'aola aso. teaser o loʻo faʻamoemoe i le suiga

Anonim

Lexus faatoa faʻailoa mai o le a faʻalauiloaina le NX fou ia Iuni 12th. I le avea ai o se teaser, na faʻaalia foi e le kamupani Iapani se ata e maua ai le vaaiga muamua o le augatupulaga fou o lenei SUV, lea e tatau ona naʻo le maketi i le tautotogo o le 2022.

Faʻavaeina i luga o le TGNA-K platform lea na faʻaalia i luga o le Toyota RAV4, o le tupulaga fou o le NX o le a feagai ma se suiga faʻalelei moni, aua o lenei SUV o le a amataina se gagana fou o le a faʻalauteleina i faʻataʻitaʻiga uma i le lumanaʻi o le ituaiga.

I le ata o loʻo faʻasalalau nei e Lexus, e mafai ona faʻamoemoeina le mamanu o moli siʻusiʻu, lea e foliga mai o loʻo tuʻufaʻatasia e se taʻavale LED o loʻo faʻaogaina le lautele atoa o le pito i tua. E mataʻina foʻi le leai o se faailoga faʻailoga, o lona igoa ua tusia nei.

I fafo, e mafai foʻi ona tatou faʻamoemoeina o se saini susulu i luma - o le LED atoa - ma se faʻailoga ua toe faʻaleleia (e tatau ona faʻatuputeleina ...), mo se ata sili atu le malosi, e pei ona "faʻatau" i matou e le kamupani Iapani i le IS lata mai.

O totonu o le a matua fou ma o le a sili atu ona laʻititi auala, pulea e se peti i numera numera. Fa'atalitali i se lapo'a fa'akomepiuta fa'afuainumera tele, se fa'amaufa'ailoga fou e pa'i i totonu ma fa'aoga fa'amatalaga lata mai a Lexus ma mea e sili ona lelei.

Ma afi?

E tusa ai ma afi, o le tupulaga fou o Lexus NX e tatau ona tausia le NX 350h hybrid version - e ui lava e sili atu le mamana nai lo le taimi nei, lea e i ai le 197 hp - ma maua le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi tutusa na matou mauaina i le fou. Toyota RAV4, i se suiga ua ta'ua NX 450h+.

Afai e faʻamaonia, o lenei faʻaogaina o le "fesoʻotaʻi i le palaka" o le a mafai ona ofoina atu le malosi tuʻufaʻatasia maualuga o le 306 hp ma le eletise eletise e tusa ma le 75 km.

Faitau atili