Amata malulu. Gymkhana 2020, i se tausaga valea, sina mafaufau lelei

Anonim

Gymkhana 2020: Travis Pastrana Takeover . Afai matou te vaʻai i lenei "valea" suʻega faʻatau i luga o uili e fa i soʻo se ata tifaga Hollywood, matou te fai atu na faia uma i luga o se komepiuta. Ae leai, e matua moni lava, e oo lava i se taimi faapena… “ahh… ua uma ona e #$%#@&”! — e tatau lava ona e vaai i ai.

O Travis Pastrana e le o se mea fou i nei faʻalavelave ma na sau ma ia se Subaru WRX STI mai seoli ma e oʻo lava i le BRZ fou - talu mai le 2nd lomiga (2009) matou te leʻi vaʻaia se Subaru i nei feʻaveaʻi.

O le taulaiga o le masini faʻapipiʻiina fiber carbon e, i luga o mea uma, i luga o le aerodynamics, o loʻo i ai foi elemene feʻaveaʻi e faʻalelei ai lenei WRX STI i le (moni) lele aʻo pipii i le asphalt!

Subaru WRX STI, Gymkhana 2020, Travis Pastrana

E le o se mea e ofo ai, o lo'o i ai le tatou fusu fa'ato'a fa'aola le WRX STI, ae e le na'o so'o se tama fusu fa-sili. O le poloka ma ulu o loʻo " vaneina " mai se poloka maumea, o vaega i totonu e sau mai le rallycross WRX STI, ma o le taʻavale o loʻo i totonu o Inconel, o ona pusa e sau mai le ... pulou.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I'uga? E sili atu nai lo le 860 hp na lafo i uili uma e fa e ala i le ono-saosaoa sequential gearbox. Faʻamatalaga o le masini:

O foliga o Pastrana i le taimi o Gymkhana 2020 e le misia.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili